Gyufásdoboznyiak, mégis minden elfért bennük: icipici házikók mesés tengerpartokon

Ezek a házikók nemcsak méretük miatt különlegesek, hanem azért is, mert tengerparton állnak.

Névtelen1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zúzós hétfők vagy nyűgös péntekek? Szimpla pihenni vágyás? Mindig lenne egy jó okunk, hogy elvonuljunk a világ szeme elől, mondjuk a tengerpartra, egy aprócska, hangulatos miniházikóba.

Miniházakról már mindenki hallhatott. A parányi lakok olykor fix, máskor kerekekkel ellátott szerkezetek, amelyek létesítésénél fontos szempont a kicsi alapterület, és ebből eredendően aranyat érnek a furfangos tároló és helyspóroló megoldások. Sokan szinte sportot csinálnak abból, hogy gyufásdoboznyi ingatlanjukat még praktikusabbá és még dizájnosabbá tegyék. Az már csak hab a tortán, ha a kuckó egy mesés tengerparton áll. A mobil verziókkal akár több is bejárható egy nyár alatt.

4 tengerparti miniház

Nézegess képeket négy fantasztikus miniházról, melyeket kívül-belül megmutatunk. Nehéz lenne választanunk, melyikbe költöznénk bele!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük