4 dolog, amitől a pasik tényleg a falra másznak
Vannak dolgok, amelyek még a nagy Ő számára is taszítólag hathatnak egy női lakásban. Hogy pontosan mik? Most megtudhatod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte minden nő képes kívül-belül amazonná változni, ha meg akarja szerezni a kiszemelt férfit, sajnos azonban szinte mindegyikük el is tud kényelmesedni, ha már magáénak tudja élete hercegét.

Néhány hónap, jobb esetben egy-két év alatt elmaradoznak a szexi ruhák és a dögös fehérneműk, a férfit pedig már nem egy démon fogadja esténként, hanem "Marika néni" papucsban és csíkos zokniban.

Nem is beszélve a lakásról, ahol ekkor már a kád körül sem gyertyák várják, hanem használt sminklemosó vatták, vagy éppen az ő - a nő által - elhasznált borotvái.
Persze, ha szeret, akkor olyannak szeret, amilyen vagy, vannak azonban dolgok, amelyek még a legnagyobb szerelmet is megingatják...

Nagymama-papucs, Micimackó-mamusz és társaik

Igen, tudjuk, tél van, amikor nincs is jobb annál, mint hazaérve megszabadulni a kényelmetlen csizmától, és belebújni kedvenc állatfigurás mamuszodba. Persze meleg, ráadásul aranyos is, ha azonban ezt viseled, ne csodálkozz, ha a párod nem dönt azonnal ágyba, ahogy meglát! Igaz, hogy nem viselhetsz otthon is magas sarkút, de legalább ne tartsd a nagymama-papucsaidat és a nyuszi-muszis mamuszokat közvetlenül a bejárat előtt, sőt jobban teszed, ha inkább nem is hagyod szem előtt. Hidd el, minél kevesebbszer látja őket a párod, annál nagyobb - és gyakoribb - lesz a hála!

Kenceficék narancsbőr, pattanás és férfi ellen

A férfiak előtt már régóta nyílt titok, hogy a nő alkalmanként nem feltétlenül istenadta adottságainak köszönhetően olyan gyönyörű. Az azonban nem biztos, hogy jó taktika, ha erre rendszeresen fel is hívod a figyelmét! Mint ahogyan nem kell veled tartania a "restaurációs" kellékek beszerzésére szervezett bevásárlókörúton, úgy azt sem kell feltétlenül látnia, hogy mennyi minden szükséges ahhoz, hogy úgy nézz ki, ahogy.
Jobban teszed tehát, ha a narancsbőr elleni csodatevő eszközöket és kenceficéket az arcmaszkokkal, bőrradírokkal és pattanástalanító folyadékokkal együtt a fürdőszobaszekrény mélyébe süllyeszted. Higgye csak azt, hogy mindaz, amit lát, csakis a természet műve!

Amit SOSE hagyj a kádban!

Míg - legalábbis a reklámok szerint - a nők számára ideális férfi arca örökké szőrtelen és puha, mint a babapopsi, addig a férfiak többsége előtt a mai nő - egy-két kivételes helytől eltekintve - egyszerűen nem rendelkezik szőrrel. Nincs neki és kész. Ha pedig ez a férfi vágya, hát legyen, ha azonban a szőrtelen életmód mellett döntesz, akkor élj ahhoz méltóan, és semmiképpen ne hagyj magad után árulkodó jeleket, legfőképpen ne a kádban! Ha a selymes tapintású, szőrtelen lábaid fürdés közben születnek, akkor annak nyomait semmiképpen ne felejtsd el alaposan eltüntetni! Hidd el, nincs annál taszítóbb egy férfi számára, mint a fürdővíz leeresztése után szembesülni mindazzal, ami a lábadról lekerült...

A büdös hűtő és a rendmánia esete a férfival

A nők szinte mindenre képesek annak érdekében, hogy elkápráztassák újdonsült párjukat, legyen szó akár a rendmániával való - ideiglenes - felhagyásról vagy éppen a konyhatündér szerepének - sajnos sokszor szintén csak ideiglenes - felöltéséről. Ám amikor már úgy tűnik, hogy a férfi maradni fog, a kedv és a motiváció könnyen alábbhagy, és lassan előbújik a nő igazi énje. Hiszen egy ideig minden tolerálható, ám hosszútávon ki viselné el, hogy a férfi rendszeresen a padlót nézi ruhásszekrénynek, miközben elvárja, hogy a tökéletes rend uralkodjon a lakásban, és folyton tele legyen a hűtő?!

Senki, ám ha valóban nagy ívben teszel a férfi igényeire, akkor átesel a ló túloldalára: a rendmániáddal csak kényelmetlenné teszed az otthonod a párod számára, a múlt heti levest és néhány, kissé penészes sajmaradványt tartalmazó hűtő láttán pedig szintén nem az életre szóló szerelem jut majd eszébe.

Márpedig marasztalni akarod, igaz? Akkor pedig nincs más választásod, mint alkalmazkodni, és igenis hagyni, hogy úgy használja a lakásodat, ahogyan ő szeretné. És hogy mi legyen a konyhával? Nincs mese, irány a szupermarket...

Ezt is szeretjük