4 dolog, ami leginkább taszítja a férfiakat
Ne felejtsd el, a pasik más szemmel nézik az otthonodat, és bármennyire is jóa kapcsolat, mindig lesznek dolgok, amitől a falra másznak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak dolgok, amelyeket szinte tilos a lakásod jól látható részén hagynod, ha aznap este nem egyedül mész haza, ám ezek többsége a hosszú kapcsolatoknak sem tesz jót. Bármennyire is rendben van a magánéleted, hidd el, a pasid sosem fogja megszeretni azt az érzést, amikor macskaszőrrel teli szájjal kell ébrednie, vagy a borotváját az agyonhasznált sminklemosó párnácskák közül kell előhalásznia...

Ha tehát nem szeretnéd, hogy a lovagod már az első nálad töltött éjszaka után felvegye a nyúlcipőt, fogadd meg tanácsainkat, és tüntesd el mindazt a lakásodból, ami sem a szemnek, sem a szájnak nem ingere!

Szőr nélkül még talán...

Bármennyire is "cuki-mukik" a kis szőrös-karmos kedvencek, hidd el, a pasik nem imádják annyira a macskákat, mint amennyire azt a nők gondolják. Ennek okát itt és most nem érdemes fejtegetni, legyen elég annyi, hogy még ha a kis kedvencet el is viselik, a maguk után hagyott szőrt egyáltalán nem. És hát nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a reggeli romantika macskaszőrtelenítésbe torkollik. Persze, nagy kérdés a macska-kérdés, ám azon is érdemes elgondolkoznod, hogy Micivel szeretnéd-e leélni az életed, vagy hajlandó vagy megválni tőle egy hús-vér férfiért, akinek esetleg a szőre sem hullik, és még kávét is főz reggelente.

Használt tamponok és társaik

Igen, tudjuk. Nő vagy, akinek a szervezete ugyanúgy működik, mint minden más nőé. És igen, a férfiaknak is tudomásul kell venniük ezt, elég azonban, ha mindez kimerül a "Jajj, drágám, most inkább ne!" mondatban. Arra semmi szükség, hogy a dolgot tényekkel is a tudomására hozd, ezért ha meg szeretnéd szerezni a Férfit, vagy esetleg még eltöltenél vele néhány évet, ügyelj fokozottan arra, hogy a "havi bajok" kellékeit, és legfőkébben az eredményeit ne a lakás legláthatóbb helyén tárold!

A WC-papírba csomagolt kellemetlen meglepetések és társaik láttán a férfi ugyanis vagy azon nyomban elmenekül, vagy gyanúsan rászokik a "Jajj, drágám..." kezdetű mondatra, aminek szintén nem lesz ásó, kapa és nagyharang a vége.

A csipkés még határeset...

...ám a narancssárga nylon térdzokni semmiképp, főként nem a kád fölött, a ruhaszárítón összeszáradva.
A harisnya egyébként is központi kérdés a férfiaknál, nagy részük egyenesen rajong a finom anyagú, csipkés szélű combfixekért, de azok sem határolódnak el egy fényes harisnyába burkolt, gyönyörű női láb látványától, akik egyébként a sportos csajokat kedvelik. Mindkét fél megegyezik azonban abban, hogy a férfiak távoltartására a legmegfelelőbb eszköz a térdharisnya, annak is a nylonból készült, barnás-sárgás változata. Hogy az ezen darab iránti antipátia gyökere a gyermekkorban vagy a férfi evolúciójában keresendő-e, talán sosem tudjuk meg, az azonban biztos, hogy a hála nem marad el, ha megszabadulsz ezektől a praktikus, ám kétségkívül a tervezők esztétikai érzéketlenségéről árulkodó daraboktól.

Plüss Süsü, Karcsi, a mackó és a Férfi

Mindegyiket szereted, hiszen az elsők felhőtlen gyermekéveidre emlékeztetned, ráadásul mindig melletted voltak, amikor egy kis puhaságra, nyugalomra, és vigasztalásra vágytál. Ők azonban a múltad, a jelened pedig a Férfi, akit bizonyára szeretnél még sokáig magad mellett tudni, és akit viszont - bármennyire is szörnyű - kevésbé izgatnak a rózsaszín nyuszik, és a félfülű-félszemű, korántsem tinikorú plüssmackók.

És egyébként is, valld be őszintén: valóban úgy képzeled az estéiteket, hogy azoknak szerves része a zsiráfok és plüss sünök lassú, romantikus lepakolgatása az ágyról?

Ha nem, akkor talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy gyerekkori kedvenceidnek nem lenne-e jobb helye a keresztfiad szobájában, hogy az ágyat inkább arra használhassátok, amire való...

Ezt is szeretjük