Tágas sarokkádak szűkös fürdőszobákba

50 ezer forint alatt

Nem csak a nagypolgári lakások tulajdonosainak privilégiuma a sarokkád. Íme, néhány garzonba is!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sarokkád szó hallatán a többségnek nemcsak egy kényelmes kádfürdőzésre alkalmas fürdőszobai eszköz jut az eszébe, hanem egy hatalmas, tágas fürdőszoba is, melyben elfér egy ekkora bútor. Korábban valóban inkább a nagyobb fürdőszobák tulajdonosai engedhették meg maguknak a sarokba építhető, kényelmes kádakat, ám ma már a garzontulajdonosok számára is elérhetőek.

A sarokkádak választéka sokat bővült a méretek terén, így szinte minden fürdőszobába találni megfelelőt. Ráadásul megvásárolhatod kádtesttel vagy anélkül is, ám mindkét esetben csupán néhány tízezer forintot kell költened.

Éljen az akril!

A fürdőszobapiac a sarokkádak terén elsősorban akrilkádakat kínál. Ezek a típusok jóval előnyösebbek a korábban egyeduralkodó öntöttvas és lemezkádaknál: az öntöttvassal szemben gyorsabban melegednek fel, és jól tartják a hőt, a lemezkádaknál pedig jobban nyelik el a hangot.

Az akrilkádak könnyebbek is, mint társaik, miközben strapabíróbbak is a speciális műanyag alapanyagnak köszönhetően. Felületük is jobban bírja a terhelést, hiszen nincs olyan festékréteg rajtuk, mely sérülhetne, vagy idővel lepattogzana. Könnyű eltávolítani róluk a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy foltok maradnának vissza. Nem utolsósorban pedig a speciális műanyag alapanyagnak köszönhetően könnyen formázhatók, ezért az akrilkádak sokféleségének csupán a tervezők fantáziája szabhat határt.

Formás, kényelmes kádak a sarokban

A különleges kialakításoknak azonban ára van. Egy-egy akrilkádért akár több százezer forintot is elkérhetnek, ha speciálisan formált a belseje, de szerencsére az egyszerűbb kádak ma már néhány tízezer forintért is megvásárolhatók.

Ráadásul ezen az áron sarokkivitelben is találni kényelmes és tágas darabokat, melyek éppúgy biztosítják a pihentető, relaxáló fürdést, mint drágább társaik.

FANNY aszimmetrikus sarokkád

Az aszimmetrikus kádak a sarokkádak azon típusai, melyek még a legkisebb fürdőszobákban is praktikusan elférnek. Az Akryl Trend Kft. saját gyártású, FANNY fantázianévre hallgató kádja 150 cm hosszú, szélessége azonban csak 105 cm, ezért nem foglal sok helyet.

A modern formatervezésnek köszönhetően a kis méret ellenére tágas beltérrel rendelkezik, mely kényelmes fürdést biztosít. Használatát a peremtől számítva egy 16 cm mély ülőke teszi még praktikusabbá. Fokozottan ütésálló akril anyagát speciális anyaggal ötvözték a még jobb hőszigetelés és az erős tartás érdekében.

Ára: 48 400 forint.*

HOPA Szicilia sarokkád

A szlovák HOPA szanitergyártó cég mosdókagylóit, zuhanykabinjait és természetesen fürdőkádjait kitűnő minőség és modern formatervezés jellemzi. Nem utolsósorban pedig kedvező árak, legyen szó sarokkádakról vagy aszimmetrikus kádakról. Mindez Szicilia fantázianevű termékére is vonatkozik, melyet a Kádkirály.hu forgalmazásában találsz meg.

A Szicilia tipikus sarokkád, méreténél fogva azonban a kisebb fürdőszobákban is elfér: hossza és szélessége is mindössze 140 cm. A hosszanti irányú beltér oldalirányban szélesedik, ezáltal kényelmes mozgást tesz lehetővé a kádban. A termékre 10 év garanciát vállalnak.

Ára: 39 900 forint.*

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Malta aszimmetrikus kád

A fürdőszobai kiegészítők, zuhanykabinok, mosdókagylók és kádak forgalmazásával foglalkozó Sanoline Kft. terméke a Malta fantázianevű kád. Aszimmetrikus kialakítású termékről van szó, mely jobbos és balos kivitelben is kapható, attól függően, hogy hol van hely számára a fürdőszobádban.

A 100%-ban akrilból készült kád speciális erősítést is kapott a gyártásnál, ezért különösen strapabíró és időtálló darab - a gyártó hat év garanciát is vállal rá. A kád a Fürdőszobaplaza.hu weboldalon keresztül vásárolható meg.

Ára: 48 500 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak. A kádhoz gyártótól függően kiegészítők szükségesek.

Ezt is szeretjük