5 dolog, ami nélkül meghal a férfi
Azt szeretnéd, hogy valóban otthon érezze magát nálad? A vendégpapucs mellett gondolj a férfi alapvető szükségleteire is!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magukra maradt, árva kisasszonyok is megtalálják majd a boldogságot. Innen, Aligáról üzenem, hogy ne tessenek félni, menni fog az.

És ha meglelik, és ha az épphogy bimbóba szökkent kis kapcsolat hajnalán az első látogatást, bepárnázást, esetleg összepolcolást, miegyebet lépi meg az úr a kiskegyed lakásában, hát néhány holmi minden bizonnyal nem lesz majd fellelhető kegyednél. Mert nincs. Az ember lánya nem is gondolná, hogy kell.
Most ezekből mutatunk ötöt.

Szisszenésben a mámor

Nagyon egyszerű: sörnyitó. Alap, a háztartás egyik tartópillére. Továbbmegyek: egy-két üveg bambi sem árt, a mélyhűtő alatt tárolva, hogy a hűse optimális legyen; de amíg az éjjel-nappali dugig van malátaszörppel, addig nyitó - ide a rozsdást - biztosan nem lesz. Aztán meg megy majd a sírás, ríni fog az egész házanép, az asztal fájának széle meg furán recés, lekarmolt sörmintákkal lesz díszes.
Különben meg nem minden manus él száraz fehérrel a jól sikerült hempergés után. A sörnyitó fontossága pedig a pasi pocakjának domborával egyenesen arányos.

Bumm! Kabang!

Képregénye minden kannak volt. Ott pihent a polcon, közvetlenül a fém üdítősdobozok, és a szekrény szélére ragasztott, kétpálcás Rahan-matricák alatt az a rengeteg Kockás, egynéhány Alfával elkeverve. Később aztán a Batman- meg a Pókember-füzetek költöztek melléjük jószomszédnak. Anyánk egyszer meg úgy döntött, hogy most aztán padlás - onnantól számítjuk a felnőttséget, meg a csajok utáni forgolódást.
Képregényt olvasni jó, kicsit gyerek lesz tőle az ember megint.

A lány lakásában, a reggeli szükségletek közepette fellelt buborékbeszéd, a Dr. Justice olvasgatása, avagy az a rész, amikor mindenki kedvenc hálószövője először szanálja le a sárgaföldig a Keselyűt Szeredás Lőrinc zseniális fordításában - az kérem, külön boldoggá teheti az egyszerű férfilelket.

Óh! Áh!

Egy DVD, sunyin az ember orra elé rejtve. Pornót ilyenformán, meglepetésként feltálalni: kábé, mint az orchidea kiskegyednek. Nem is fecsérelném a szót: a Jenna Jameson és Kobe Tai főszereplésével készült, beszédes című "Jenna Loves Kobe" című kelet-európai artisztikum és lucskos virbli igen kitűnő választás lehet...

Csak a kábel kell neki

Kábeltévé. Igen fontos és kihagyhatatlan, egyrészt, mert: a.) 12 sport-csatorna; b.) gold és blue és 12 egyéb szextévé; c.) friss hírek kávé mellé; d.) hol a francban nézne manapság az ember korrekt, a japán elcseszésektől mentes rajzfilmeket, ha nem ott?!
Ha külön szépet és jót szeretnének az uruknak, hát a következőket lőjék ki kegyedék, amikor a kan a tévészobában tornáztatja a pohos hasát: a.) romantikát a francba; b.) ezoterikát, tenyérjóslást, "telefonáljál be, és nyerjél csillió forintot, és két tevét az anyádnak"-ot lehetőleg el; c.) fitneszt a fenébe.

Ne foglaljuk el ilyen butaságokkal azt az oly kevés, nyolcszáz-kilencszáz helyet...

X-box 360

Vagy egyéb konzol - a lényeg, hogy a neve mellett nagy szám vagy minimum kettes legyen. SNES, Sega Megadrive - viccnek még jó, mókára már kevésbé alkalmas.
A jó nagy tévé sem árt, ha már itt tartunk.

Meg holmi erőszakos játékok, amiben autót lehet lopni, amiben, akár Jack Bauer, úgy irthatjuk a terroristákat, akik - szemetek! - elrabolták az amerikai elnök egy szem nyulát.
Mondom, fontos a konzol, mint a korty levegő, mint papucs orrán a pamutbojt.

Ezt is szeretjük