5 szexi dekortipp a nappalidba
Ha azt szeretnéd, hogy maradjon is éjszakára, akkor hallgass ránk! Tippjeink segítségével már a nappaliban elcsábíthatod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ne gondold, hogy a férfi elcsábítására csak a hálószobában van lehetőség! Ha ügyes vagy és kreatív, akkor már a nappaliban maradásra bírhatod, ehhez pedig sem különleges varázsitalra, sem csodatévő tárgyra nincs szükséged, csupán egy csipet puhaságra, egy leheletnyi harmóniára, na meg a férfi alapos ismeretére!

Legyen rend, de ne vidd túlzásba!

Gondolj bele: ha férfi lennél, akkor a szex jutna eszedbe egy női lakásban a szakadt harisnyák, agyonhasznált sminklemosó vatták és a fürdő padlóján eldobált bugyik láttán?

Bizonyára nem, ezért ügyelj arra, hogy csakis akkor hívd fel a kiszemelted, ha az otthonod fogadóképes állapotban van, vagy kérd meg, hogy várjon egy picit az előszobában, amíg te gyorsan a szekrény mélyére rejted mindazt, ami szem-szájnak nem éppen ingere.
Fontos viszont, hogy ne ess túlzásba! Egy olyan lakásban, ahol messziről látszik, hogy a tárgyak mozdíthatatlanok, és a rendmánia már rég legyőzte a spontaneitást, ne várd, hogy egy férfi - vagy bárki - el tudja majd engedni magát.

Célozgass!

Ha nem kizárólag egy izgalmas DVD miatt invitáltad a férfit a lakásodba, hanem egy kicsit többet vársz a találkozástól, akkor célozgass, ám ne szavakkal, hanem tárgyakkal!
Ha kedveled a művészi képeket, akkor szerezz be egy, a Káma Szútra egyik jelenetét ábrázoló reprodukciót, vagy egy-két fekete-fehér fotót, amely művészien ábrázolja az emberi testet! Nem pornográf dolgokra van szükség, elég egy sejtelmesen homályos fotó egy gyönyörű nőről, vagy éppen egy forró csókról. Hidd el, kicsi az esélye, hogy a fotóművészet jut majd eszébe róluk!

A képek mellett ne feledkezz meg a dekorációkról sem: hidd el, egy erotikus, fából faragott szobrocska, a nőiességet hangsúlyozó orchidea vagy néhány, a termékenységet jelképező tárgy csodákra képes!

Forrósítsd fel a hangulatot!

Természetesen így télvíz idején a fűtést is érdemes jól felcsavarni, ám nem feltétlenül csak ezzel forrósíthatod fel a hangulatot! A megfelelő fények és színek éppen annyira képesek fokozni a feszültséget a levegőben, mint a vetkőztetően magas hőmérséklet, csupán tudnod kell használni őket! A hideg, éles, fehéren világító lámpákat ilyenkor jobb, ha elfelejted: ha célt akarsz érni a férfinél, akkor inkább vesd be a tompább, melegebb-sárgásabb fényűeket, és gyújtsd meg annyi gyertyát, amennyit csak tudsz!
Ügyelj a színekre is, hiszen ezek jelentős mértékben meghatározzák a helyiség hangulatát! Természetesen nem érdemes egy randi kedvéért átfesteni a falakat, és új kanapéra sincs szükség, ám sokat segíthet, ha a nagypapádtól kapott szőtt, kockás pléd helyett beszerzel egy finomabb, vékonyabb pokrócot, a díszpárnák virágos-rózsaszínes huzatát pedig egy dögösebb vörös árnyalatúra cseréled, amelynek anyaga esetleg szatén, vagy valamilyen ehhez hasonló textil.

Kényelem mindenek felett!

Apropó, textilek! Minél finomabb anyagokat választasz, annál puhábbá és kényelmesebbé teheted a nappalit, ami fontos szempont, ha azt szeretnéd, hogy a lovagod könnyen ellazulhasson. Érdemes egy pihe-puha süppedős szőnyeget, vagy néhány nagyobb báránybőrt teríteni a padlóra, és mellé néhány nagyobb párnát is dobálni, ha esetleg úgy alakul a helyzet, hogy nem juttok el a hálóig...
A párnák jó szolgálatot tesznek emellett a kanapén is: minél több van belőlük, annál inkább azt az érzést keltik, mintha egy egzotikus keleti szerájban járna az ember.

Csábíts illatokkal!

A kellemes illatok a tisztaság és a rend érzetét kölcsönzik a lakásnak, ezért mindenképpen ügyelj arra, hogy ne az előző nap sütött kolbász szaga fogadja választottad, amikor beléptek a lakásba!
Sokan kedvelik az elektromos illatosítókat, ám ha nemcsak illatosítani szeretnél, hanem esetleg fokoznád is az egymás iránti vágyat, akkor érdemes az illóolajak mellett letenni a voksod, amellett ugyanis, hogy természetes alapanyagokból készülnek, találni köztük afrodiziákumként is használható fajtákat.

A rózsa és a fahéj például kiváló libidónövelő hatással rendelkezik, míg a narancsvirág és a levendula ellazít, és hangulatjavító hatással bír.

A hatásukat radásul fokozhatod, ha az aromamécsesben történő párologtatás helyett inkább masszázsolajként csábítod el vele a férfit...

Ezt is szeretjük