Hogyan lett a lepukkant szeszgyárból luxusotthon? Nézd meg a pazar átalakítást!
Hihetetlen, hogy ez a szép lakás egykor szeszgyárként üzemelt.

szeszgyar lakas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik egy szép otthonra vágynak, sokan döntenek úgy, hogy nem újonnan építik meg házukat, hanem vásárolnak egy régit, amit ügyesen felújítanak, és kedvük szerint kicsinosítanak.

Vannak azonban az átlagnál vállalkozóbb szellemű emberek is, akik nem hétköznapi épületet vásárolnak maguknak, hanem valami rendhagyóbbat, ami több kihívást igényel, egyúttal több egyediséget is tartogat. Egy londoni házaspár is így tett, akik egy Viktória-korabeli szeszgyárat, pontosabban ginfőzdét vettek meg, majd alakítottak át maguk és gyermekeik számára.

Az első ránézésre meglehetősen lepukkant, rideg küllemű épület meseszép családi otthonná változott belülről. Fontosnak tartották, hogy a beltér minél világosabb legyen, és szerették volna elérni, hogy a számos épülettel körbevett házban megteremthessék intim szférájukat. A végeredmény látványos lett.

Képeken az egykori szeszgyárból lett otthon

Sok-sok renoválás, aprólékos tervezés és megfontolás után a beltér rendkívül ízléses lett, mégsem rideg: bár egykor gyárépület volt, ízig-vérig családi otthon lett belőle.

Ezt is szeretjük