Képeken Cindy Crawford ámulatba ejtő miami otthona: igazán elegáns és modern penthouse

Cindy Crawford pazar lakása csodás ízléssel lett berendezve.

tk3s 00518145 000028

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemrégiben mutattuk be Cindy Crawford és férje új, Miami Beach-i házát, de úgy tűnik, a neves sztárpár újabb ingatlanra tett szert: legfrissebb szerzeményük egy modern penthouse.

A pazar luxusotthon Miamiban található. Igen borsos összeget, 2,3 millió dollárt, azaz mintegy 695 millió forintnak megfelelő összeget fizettek érte. Az óriási ingatlan 2-szer 187 négyzetméter alapterületű. Belterét a már megszokott vagány, mégis letisztult crawfordos elegancia jellemzi. A domináns szín a fehér, ehhez pedig karakteres vörösesbarna, fekete, szürke és piros színek társulnak. Két hálószoba, három fürdőszoba, csodás konyha és többféle, közös időtöltésre csábító szórakozási lehetőség is található a lakásban. A háztetőn hatalmas medence kapott helyet.

Képeken a lakás

Nézz be a pazar luxusingatlanba: minden centiméterében meggondolt és stílusos, tágas és kényelmes az ámulatba ejtő sztárfészek!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük