Luxus a legkisebb helyiségben: így lehet a lakás egyik legszebb zuga a WC

A WC is lehet stílusos, csak egy kis odafigyelés kell hozzá.

Szép WC-helyiségek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legkisebb helyiség - így szokták hívni a WC-t visszafogott eufemizmussal, habár tagadhatatlan, hogy általában ez a lakás legparányibb szobácskája.

Sokan éppen emiatt tartják kevésbé lényegesnek, hogyan is néz ki. Nem dekorálják, nem próbálják kellemesebbé, stílusosabbá tenni. Egyesek azzal is magyarázzák a helyiséggel szembeni nemtörődömségüket, hogy csak perceket töltenek itt, így a berendezését nem kell túlgondolni. Ez azonban cseppet sem igaz, miután ezt az időt az ember egyedül tölti, végiggondolva aktuális tennivalóit, megpihenve egy pillanatra, elcsendesedve. Magyarázni sem kell, miért fontos, hogy a benti percek harmonikus környezetben teljenek.

Szép WC-helyiségek

Ha szánsz egy kis időt a toalett-helyiség megszépítésére, pozitívabb lélekkel hagyhatod el alkalomról alkalomra. A következő képeken mutatunk egy kis inspirációt: ha csak egy-egy részletet próbálsz megvalósítani, már sokat tettél az ügy érdekében. 

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Fotók: Living4media.

Ezt is szeretjük