8 gyönyörű burkolat egyszerű járólap helyett a konyhába: izgalmas és különleges megoldások

Ezek a konyhapadlók trendi és tetszetős környezetet teremtenek.

padlo
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mitől lesz stílusos a konyha? Kell egy szép konyhabútor, fontosak a harmonizáló színek, és lényeges a padló is. Ez utóbbi igazán jelentős az összképet illetően, mivel óriási felületről van szó.

A kérdés már csak az, milyen legyen. Noha egyszerű lenne vásárolni egy szimpla, egyszínű járólapot, és lefektetni azt, van ennél jobb megoldás is, mely igazán egyedivé varázsolja a helyiséget. Kaphatóak a fát utánzó lapok, különleges mintázatúak, érdekes formájúak, sőt, olyanok is, melyeknek az elemeit lerakva egy 3D-mintázat bontakozik ki. Érdemes alaposabban is szétnézni az áruházak készleteiben. Sokszor ezek a megoldások nem drágábbak, mint egy járólap.

8 konyhapadló-variáció

A következő képeken adunk egy kis ízelítőt, inspirációt azokból a megoldásokból, amelyek szebbek és izgalmasabbak, mint a hagyományos, egyszínű járólapokból alkotott padló.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük