Így hat tágasabbnak egy hosszúkás fürdőszoba: növelik a térérzetet ezek a megoldások

A hosszúkás forma nem feltétlenül hátrányos, csak okosan érdemes berendezni.

living4media 11123018 HiRes Well appointed narrow bathroom with

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Abban a legtöbben egyetértenek, hogy egy készen vásárolt lakás esetében sokszor igen macerás lenne teljesen átalakítani a vizes helyiségeket.

Sokan érzik úgy, hogy hosszúkás fürdőszobájukkal meggyűlik a bajuk, hiszen egy ilyen helyiség berendezése igazi kihívást jelent. Sajnos könnyen zsúfolttá válhat, és kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában. Kis furfanggal még a legelőnytelenebbnek tűnő helyiség is kényelmes lehet: érdemes odafigyelni a berendezési tárgyak, szaniterek megválasztására, elhelyezésére, hasznos játszani a színekkel és mintákkal. Ha valaki ügyesen csinálja meg a fürdő belterét, optikailag nagyobbnak hat majd.

5 hosszúkás fürdő berendezése

A következő képeken öt hosszúkás fürdő belterét mutatjuk meg. Érdemes ellesni pár fortélyt, hogyan álmodták meg berendezésüket.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük