3 igazán pöttöm, mégis imádni való stúdiólakás: stílusosak és levegősek
Apró méretük ellenére tágasnak tűnnek a szuper kialakítású stúdiólakások.

boritokep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy üres térbe otthont varázsolni örömteli és nagyon izgalmas feladat: az ember kivesz egy csipetnyit az énjéből, és fűszerként hinti el az üres falak között. A nagy mű akkor sikerül igazán jól, ha a lakó ízlése, stílusa, személyisége a szobák minden szegletéből visszakacsint.

A kihívás már így sem kicsi, akkor pedig különösen nagynak mondható, ha a rendelkezésre álló tér viszont kifejezetten parányi. Minél kisebb az alapterület, annál kreatívabbnak kell lenni, és annál szebb megoldásokkal szükséges feledtetni a lakás szűkösségét.

Képeken 3 gyönyörű stúdiólakás

A nagyon népszerű és divatos stúdiólakásokból gyakran építenek kis alapterületűeket. Az ilyen típusú ingatlanok legfőbb jellemzője, hogy egy légterűek, tehát a háló, a nappali és a konyha egyetlen helyiségben található. Praktikus okokból természetesen a fürdőt le szokták választani. Az ilyen apró kuckókat zömében az egyedülállók, esetleg fiatal párok választják szívesen otthonukként. A következőkben három remekül sikerült, kicsi stúdiólakást mutatunk meg: nehéz lenne választani, melyik lett a legszebb.

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük