Dobd fel a nappalit fillérekből: a sarokpolcok megduplázzák a rakodóhelyet

Nem kell óriási összegeket költeni bútorokra, ha szeretnéd kicsit átalakítani az otthonodat.

GettyImages-899418830

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy tökéletesen berendezett lakás gondolata igazi boldogsággal tölti el a legtöbb embert, hiszen ezzel nemcsak egy kellemes környezetet lehet teremteni, hanem kiélhetjük kreativitásunkat is.

Az álomotthont kialakítani azonban közel sem egyszerű. Többek között a helyhiány is tud nagy gondokat okozni, de ötletes sarokpolcokkal kis pénzből is orvosolható a probléma.

Sarokpolcok a nappaliba

A falak sarkai általában a lakás egyik legkevésbé kihasznált részei, pedig sok lehetőség rejlik bennük, a sarokpolcoknak számos változata létezik. Amellett, hogy plusz tárolóhelyet adnak, mindegyik kitűnően fel tudja dobni a szobát vagy a nappalit. Nem számít, hogy könyvek vagy dekoráció kerül rá, nagyszerűen mutat. Mutatunk néhány fotót, melyekből érdemes inspirálódni!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Ajánlókép forrása: Getty Imges Hungary, képek: Pinterest)

Ezt is szeretjük