8 rovar, ami most szívesen beköltözik a lakásba: ne hagyd nekik!

Űzd el őket, mielőtt bevackolják magukat télire!

Rovarok ellen lakásban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hiába gyönyörű a hűvös, őszi táj, a természet már a fagyos téli időre készülődik, ezért nem csoda, hogy a fűtési szezon kezdete sajnos együtt jár a lakásban élő rovarok számának ugrásszerű növekedésével is.

A magas páratartalom, a 20 °C fölötti hőmérséklet egyre vonzóbb számukra, és valahogy mindig megtalálják a legkisebb rést, amin bebújhatnak, ezért szinte lehetetlen kicsukni őket. A megfelelő higiéniához és a nyugodt mindennapokhoz viszont elengedhetetlen, hogy megakadályozd az elszaporodásukat.

Rovarűző praktikák

Egyénfüggő, ki mennyire tolerálja a lakásban túlélni vágyó rovarokat, de az egészséges élettérben nincs helyük, ezért számos házi szert ajánlanak a távoltartásukra. Akad, aki a bazsalikomra, míg más a szegfűszegre esküszik. Sajnos nem mindegyik szer hatásos az összes rovarra, ezért tudnod kell, melyik miért keresi meg pontosan a lakásodat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük