Kicsi lakás, sok holmi? Furfangosan rejtett tárolók, amik nem teszik zsúfolttá a teret

Nincs rosszabb a rendetlenségnél, ha kicsi a lakás: ezekkel a tárolókkal könnyen elrakhatsz mindent.

GettyImages-488201673
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Noha vannak, akik nem halmoznak fel sok tárgyat, vagy könnyen megválnak a régebbi, feleslegessé vált dolgaiktól, de a legtöbb ember számára nem ismeretlen az otthon halmozódó használt és használatlan holmik, kacatok problémája.

Különösen akkor okoz ez nagy kellemetlenséget, ha a lakás a holmik mennyiségéhez képest meglehetősen kicsi: egy apró méretű otthonban ugyanis nem lehet a végtelenségig emelni a mindent elnyelő szekrények számát. Szerencsére zsebkendőnyi alapterület esetén sincs minden veszve. Csupán egy kis furfang szükséges, és minden tárgy eltűnik szem elől, aminek nem kell elöl lennie, nincs használatban, vagy egyszerűen zavaró. Jó szolgálatot tehet például egy-egy tárolós ülőke, a kihasználatlanul maradt terek beszekrényezése, de akár néhány kisebb-nagyobb kosár is. Ha olyan tárolókat választasz, melyek fő funkciója más, és a raktározás csak másodlagos, akkor láthatatlan segítségre lelsz, mely észrevétlenül kebelezheti be a holmijaid.

8 ötlet a láthatatlan tárolókra

Ha kicsi a lakásod, és nincs ötleted, mit hová helyezz, a következő képeket érdemes végiglapoznod: nyolc megoldást mutatunk.

Ezt is szeretjük