Elképesztő, mit hoztak ki a lepukkant fürdőszobából: beszédesek az előtte-utána képek

Hihetetlen átalakuláson mentek át a fürdőszobák.

cov-furdoszoba

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi a fürdőszoba egy lakásban? A helyiség, ahol mosakodhat, fogat moshat, tisztálkodhat az ember? Nem csak ennyi: ez a szoba az, ahol feltöltődik, és nemcsak testileg, de lelkileg is megtisztul a nap porától.

Ez a helyiség tehát az egyik legjelentősebb az otthon falai között, így kiemelt figyelmet igényel. Nem lehet lehangoló, hiszen felfrissülni tér be az ember, és nem lehet lerobbant, mert maga is megújultan szeretne távozni onnan. A fürdő felújítását nem jó elodázni: ha eljött az ideje, hogy renoválják, új köntöst adjanak rá, megszépítsék, bele kell vágni. Már egy kisebb átalakítás is sokat jelent, de egy nagyobb szabású felújítás hozhat legnagyobb eredményt. A bútorok és szaniterek cseréje, a fal átfestése, az új csempe és új textilek csodát tesznek a helyiséggel.

8 látványos átalakítás

A következő nyolc képpár bebizonyítja, hogy fontos időt és pénzt szánni a felújításra, hogy a fürdőszoba valóban a megújulás színtere lehessen.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük