A te pasid komolyan gondolja?

Luxus penthouse, vagy olyan, mintha atombomba robbant volna benne? A pasid lakása nemcsak egyéniségéről, hanem szándékairól is árulkodik!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pasik nem tárulkoznak fel olyan könnyedén, a valódi személyiségről azonban könnyen lehullhat a lepel az első néhány randi után, amikoris elhangzik a kérdés: "Van egy finom borom, nem isszuk meg nálam?"

Ilyenkor a férfi nem is sejti, hogy ezzel a kérdéssel nemcsak az ágyába hívja a nőt, hanem lelkivilágát is feltárja. Hiszen a lakása nemcsak ízléséről és rendszeretetéről árulkodik, hanem arról is, hogy milyen értékeket tart fontosnak!

Mr Big, avagy a karrierista

Az ajtón túl

 • Belépve egy percre végigfut rajtad a hideg, hogy mennyire rend van, és kényesen ügyelsz, hogy párhuzamosan helyezd egymás mellé a cipőidet.
 • A nagyszoba közepén robosztus íróasztal áll, rajta számítógéppel, ami sosincs kikapcsolva, hiszen bármikor érkezhet egy fontos e-mail.
 • Könyvespolcán a szépen rendezett iratok mellett A marketing 22 vastörvénye és a Hogyan legyünk a legjobb menedzserek? című könyvek találhatóak.
 • Hűtőjében kész kaják vannak, de legszívesebben étterembe jár.
 • A növény funkcióját egy ízléses művirág tölti be, mivel az igazit nincs ideje locsolni.

A pasidnak valószínűleg nemcsak a lakásában, de az életében is fontos a munkája, és a szakmai előrejutás. Céltudatossága vonzó lehet, állandó szőrszálhasogatásba hajló kritizálása azonban néha idegesítővé válhat, hiszen párjától sem tűr semmilyen lazaságot.

Készen áll egy komoly kapcsolatra?

Mivel szeret mindent a legtökéletesebben csinálni, valószínűleg nem lesz ellenére, hogy kapcsolatotok az összeköltözéssel kiteljesedjen. Viszont érdemes azon elgondolkodnod, hogy el tudod-e viselni, hogy jó ideig csak második lehetsz a kötelezettségek mellett. Persze ha neked is a karriered a legfontosabb, akkor már csak az a kérdés, hogyan tudjátok összeegyeztetni közös életeteket. Ha viszont nem dolgozol napi 12 órát, akkor készülj fel a túlórákra, a várakozásra, és az ebből adódó konfliktusokra.

Bud Bundy, avagy az örök gyerek

Az ajtón túl

 • Belépve felbuksz egy bicikliben, egy focilabdában, vagy éppen a gitárjában, majd megnyugszol, mert látod, hogy a lakás többi részét is hasonló eklektika jellemzi.
 • A nagyszobát egy plazmatévé uralja, rengeteg filmmel és egy PlayStationnel.
 • Könyvespolcán ott a Playboy összes száma, és különböző szaklapok, mint például a Computer és az Extrém Sport magazin, esetleg a Futball évkönyve, a Fradi története.
 • A hűtőben sör a haveroknak, kóla, mirelit pizza, mirelit hamburger.
 • Különleges állatot - kaméleont, pókot vagy menyétet - tart.

A pasid vidám és laza egyéniség, akinek fontos a hobbija és a haverok. Nem lehet mellette unatkozni, mindig szervez valami érdekes programot - csak a focimeccs vagy a heti nagy sörözős, számítógépezős, haverokkal lazulós estéken ül otthon.

Készen áll egy komoly kapcsolatra?

Az összeköltözés szó lehet az egyetlen, amitől lefagy az arcáról a mosoly, hiszen nagyon fontos számára a szabadsága. Valószínűleg úgy érzi, hogy szeretné élvezni az életet, amíg fiatal, és ha komolyak is az érzelmei, nehezen tudja elképzelni, hogy alkalmazkodjon hozzád. Lehet, hogy még fontosabb számára a barátok véleménye, és a világért sem szeretné, ha lepapucsoznák azért, mert otthon tölt egy estét ahelyett, hogy velük menne biliárdozni. Inkább te is éld a saját életed, hagyd, hogy megtalálja önmagát, és inkább lassan lopd be magad a lakásába!

Joey Tribbiani, avagy az életművész

Az ajtón túl

 • Belépve szemeteszsákba ütközöl, amit saját bevallása szerint aznap reggel a nagy rohanásban elfelejtett levinni, ám valójában egy hete ott áll.
 • A nappaliban úgy érzed magad, mint egy fiúkoleszban: a falakat poszterek díszítik, mindenhol szétdobált ruhák, amelyekre azonban véletlenül se ülj rá - sosem tudhatod, mi van alattuk.
 • A könyvespolc tartalma az ágy mellett és a ruhák alatt található, melynek szerves rézét képezi a sci-fi irodalom, és Stephen King legbecsesebb darabjai.
 • A hűtőben a "miből mi lesz?" című kémiai kísérlet zajlik: a tej túró állagú, a trappista sajt márványsajtszerű, a paradicsom fele szilva színű és őszibarackszerűen bolyhos.

Ő az, aki folyton elkésik a randiról, vagy elfelejt visszahívni, amire a barátnőid sokszor csóválják a fejüket: ez a fiú nem túl megbízható. Neked mégis tetszik benne, hogy sokoldalú és szórakoztató egyéniség, és mivel érzelmes és lelkes, hebrencssége felett könnyen szemet hunysz.

Készen áll egy komoly kapcsolatra?

Első hallásra biztosan nagyon tetszene neki az ötlet, hiszen az ajtajára akár ki is írhatná: valaki mentse meg az életemet! Egy ideig számodra is szórakoztató lehet a Teréz anyu szerepe, de az első hetek rózsaszín ködje után nagy valószínűséggel eleged lesz a zokniszedésből. Ráadásul, ha az otthonában rendet is tartasz, az egész életét nem tudod rendszerezni. Mielőtt összeköltöznél vele, várd meg, hogy önállósodjon, és legalább önmagáról tudjon gondoskodni. Az együttéléshez két felnőtt ember kell, ezért ne hagyd, hogy mindenben rád támaszkodjon!

Daniel Cleaver, a playboy

Az ajtón túl

 • Belépve úgy érzed magad, mint egy menő szórakozóhelyen: bárpult, pókerasztal, trendi berendezés, és a tisztaság is makulátlan, aminek felelőse Rózsika, a bejárónő.
 • A nappaliban hatalmas kanapé található, a szórakoztató elektronika legújabb vívmányaival és hangulatvilágítással.
 • A könyvespolcon útikönyvek roskadásig, mögöttük megbújva pedig a Káma Szútra díszborítású kiadása.
 • A jégkockát is készítő hűtőben pezsgő, kaviár, és a legutóbbi buliról maradt szusi található.
 • A lakás ékköve az egzotikus halakkal teli akvárium.

A pasid jelszava: carpe diem! Két kanállal habzsolja az életet, barátai csak úgy emlegetik: az élet császára. Elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél, magabiztossága és sármja egyből levesz bárkit a lábáról. Lelkesedése határtalan, viszont szalmaláng-életű: ha érdeklődését nem tudod fenntartani, hamar odébbáll.

Készen áll egy komoly kapcsolatra?

Nem kizárt, hogy ő maga ajánlja fel a szerelem hevében, hogy költözzetek össze, viszont nem árt egy percig elgondolkoznod: el tudod képzelni, hogy mackóban, a kanapén összebújva filmes estét tartsatok? Vagy csak azt szeretné, hogy állandó résztvevője legyél a partiknak, és meleg vacsorával várd haza? Mindenképpen számolnod kell egyéniséged bizonyos szintű feladásával, hiszen egy, csak a szórakozásnak élő és egomán ember nem valószínű, hogy ismeri a MI-t, csak az ÉN-t. Az együttélés vele csak egy izgalmas és érdekes kaland lehet, konfliktusmentes és harmonikus kapcsolatot ne nagyon remélj.

Mark Darcy, a jó férjanyag

Az ajtón túl

 • Belépve a cipőtartóra helyezheted a lábbelid, majd hamarosan örömmel konstatálod, hogy a ruháit is helyre rakja.
 • Nagyszobája barátságos hangulatot áraszt, a falon fényképek találhatóak barátaival, a családjával, a sarokban pedig szolid vitrin érmeknek, kupáknak, okleveleknek.
 • Könyvespolcán a Rejtő Jenő összes és egyéb klasszikusok mögött egy szakácskönyv is található.
 • Hűtőjében az alapélelmiszerek mellett olyan hozzávalók is találhatóak, amik arra engedtetnek következtetni, hogy tud főzni.
 • Biztosan van kutyája vagy macskája, ám ha mégsem, akkor az csak azért van, mert úgy gondolja, állatkínzás lakásban tartani egy élőlényt.

A pasid érett személyiség, aki valószínűleg túl van a "keresem az utam" és az "attól vagyok férfi, ha minél többet bulizok és csajozok" korszakokon. Kiegyensúlyozott, optimista alkat, aki mindig meg tud nevettetni. Talpraesett és határozott, viszont nem fél kimutatni az érzelmeit.

Készen áll egy komoly kapcsolatra?

Feltehetően titkon már rég arról álmodozik, hogy minden este együtt főztök, vagy közösen rendeztek házibulit. Természetesen attól, hogy minden reggel melletted szeretne ébredni, nem akarja feladni egyéniségét vagy rád telepedni.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az összebútorozást nem úgy képzeli el, hogy minden este otthon ültök: neki jár a hobbijával töltött este, neked pedig az Ötyézés. Persze biztos lesz néhány veszekedés, de ha te is hajlasz a kompromisszumra, akkor könnyen megoldhatjátok.

Ezt is szeretjük