Apró panelkonyhában is hatékony lehet a tárolás: 8 ötlet, amivel remekül kihasználható a hely

A kisebb méretű konyhákban gyakori probléma, hogy semmi nem fér el. A tárolásra azonban számos jó megoldás létezik.

szűk-konyha2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valószínűleg mindenki nagy, tágas konyháról álmodozik, amiben mindig rend van, és az eszközök tökéletesen elférnek. Azonban a valóság sokszor ennél sokkal kiábrándítóbb, hiszen a lakáshoz olykor csak egy picike konyha tartozik.

Szerencsére ma már számos olyan tárolási trükk van, amelyek segítségével jól kihasználható a kevés hely, és minden elfér anélkül, hogy rendetlennek tűnne a konyha.

Tárolási trükkök kicsi konyhákba

Az apró konyhák esetében már a kialakításnál érdemes úgy megtervezni a bútorokat és berendezéseket, hogy azokba a lehető legjobban lehessen pakolni, és egyetlen négyzetméter se menjen kárba. Azonban annak sem kell lemondania a hatékony tárolásról, aki felújítás nélkül szeretné megúszni a dolgot, hiszen számos esetben van megoldás a bútorok átalakítása nélkül is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, képek: Pinterest)

Ezt is szeretjük