Nem a szemed káprázik: a tapéta, a függöny és a bútorszövet is lehet azonos mintázatú!
Mert ez sem túl sok
Hihetsz a szemednek! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán nem is gondoltad volna, hogy azonos mintázatú termékekkel is feldobhatod otthonod! Pedig erre már van mód, sőt, mindez határtalan lehetőségeket tartogat számodra, hogy otthonodat igazán egyedivé tedd!

A tapéta és a textilek összhangja különösen fontos a lakberendezésben. Ha ezeket egymáshoz illeszted, tökéletes harmóniát teremthetsz. Érdemes először a kiválasztott tapétát a padlóval összehangolni, majd ehhez választani a különböző színű és anyagú függönyöket, bútorszöveteket. Ha ezt a sorrendet betartod, biztosan nem tévedhetsz!

Sose hagyd ki a bútort!

A Diego újdonsága, hogy a tapétával egyező, azonos mintázatú sötétítőfüggöny, sőt, bútorszövet is megtalálható a kínálatban. A bútorszövettel bevonhatsz fotelt, puffot vagy egy teljes kanapét is. Emellett kreatív módon felhasználhatod akár egy ágytámla vagy paraván kárpitozására is, a lehetőségek száma végtelen, minden csak a fantáziádon múlik!

Az azonos mintázatokat felhasználva otthonod olyan lehet, mintha egy valódi dizájner tervezte volna! Válassz azonos mintázatú tapétát, sötétítőfüggönyt és bútorszövetet otthonodba, és legyél a saját dizájnered!

Nézd meg most a bútorszöveteket, függönyöket és tapétákat a Diego honlapján!

Ezt is szeretjük