Nézd meg, milyen hatással vannak ránk a színek
A macaron- és a pasztellszínekre teljesen másképp reagálunk
Most ezek a legtrendibb színek. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az élénk, erőteljes árnyalatok és a visszafogott színek egyaránt népszerűek, nemcsak a divatban, hanem a lakberendezésben is.

A színek, mint tudjuk, különböző élettani hatással vannak ránk. A pasztell- és a földszínek nyugtató hatással bírnak, míg az élénk, erőteljes színek serkentenek, élénkítenek. Az egyéniséged szerint is választhatsz színvilágot, attól függően, hogy melyik passzol hozzád jobban - a macaronszínek világa vagy a pasztellszínek harmóniája.

Macaronszínek

Élénk, karakteres színekre vágysz otthonodban, amelyek magukra vonják a figyelmet. A macaronszínek élettel teli, különleges árnyalatok, melyek biztosan nem maradnak észrevétlenek. Pink, padlizsán, türkiz, lime, kanárisárga, már a színek nevei is igazán vonzóak és kívánatosak. Az élénk színeket alkalmazd egy hangsúlyos felületen, és csempészd vissza különböző kiegészítőkön is!

Pasztellszínek

A pasztellszínek, mint a babakék, púderrózsaszín, mentazöld, pasztellsárga, igazán népszerű árnyalatok most. Amellett, hogy divatosak, nagyon jó választásnak bizonyulnak abban az esetben is, ha nem szívesen alkalmazol élénk, erős árnyalatokat otthonodban, vagy tartasz attól, hogy nem jól választod meg ezeket a színeket. Sokféle stílushoz illeszthetőek, és egyszerűen nem lehet tévedni velük!

A Diego kollekcióját úgy állították össze, hogy bármelyik árnyalat is legyen a kedvenced, megtaláld benne az ízlésedhez leginkább passzoló termékeket. Böngészd át most a választékot a weboldalon!

Ezt is szeretjük