3 praktikus szennyestartó
Szépek, hasznosak, ötletesek
Praktikus tárolót keresel a szennyesnek, de se ötleted, se helyed? Íme, három ötletes megoldás!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés a hely a fürdőszobádban, így fogalmad sincs, hol tartsd a szennyest? Ha el akarod dugni szem elől, segítünk felfedezni a fürdőszobád rejtett zugait. Ha viszont nemcsak a szennyes ruhák tárolásáról szeretnél gondoskodni, hanem egyben látványos tárolót keresel a fürdődbe, akkor is van ötletünk.

Kagyló alatt, kád mellett - trükkök apró fürdőkbe

Ha úgy látod, nincs elég hely a szennyestartó kosár számára, akkor ideje egy kicsit alaposabban feltérképezni a fürdőszobádat, illetve felfedezni az olyan kihasználatlan, de tárolásra tökéletesen alkalmas zugokat, mint például a mosdó alatti terület.

Ezen a kis helyen éppen elfér egy ügyesen beépített vagy készen kapható kis szekrényke. Kiváló megoldás a lebillenő ajtó is, így egy mozdulattal el is tüntetheted szem elől a mosnivalót. Bármennyire is meglepő, a kád alatti tér is alkalmas lehet tárolásra, főként akkor, ha széles peremmel rendelkezik. Ez a terület egyszerűen beépíthető fiókos vagy billenő, esetleg tolóajtós szekrénnyel, amelyben a mosnivaló ruhákat, de akár a tisztítószereket is tarthatod. Remek megoldás lehet egy olyan kompakt fürdőszobaszekrény is, amely felül polcos vagy tükrös, alul pedig billenőajtós tárolót rejt.

Hasonló bútorok bármely fürdőszoba-felszerelési üzletben kaphatóak, de egy ügyes mesterember rendelésre az elképzelésed szerint el is készíti ezeket.

Többrészes tartóval a mosás megkönnyítéséért

Ha a fürdőszobád mérete tehetővé teszi, a mosás megkönnyítése érdekében tanácsos olyan szennyestartót választanod, amelyben könnyen elkülönítheted a színes és a fehér ruhákat. Két, egymáshoz hasonló tároló is megfelel erre a célra, ha azok stílusukban és méretükben összeillenek. Ez utóbbit azonban csak akkor válaszd, ha elegendő hellyel rendelkezel a fürdőben.

Természetesen ma már többrekeszes szennyestartó kosarakat is kapni, amelyekben szín szerint tárolhatod a mosnivaló ruhákat. Ezek között találni olyan típusokat is, amelyek kisebb helyen is elférnek, de akár beépített tartó mellett is dönthetsz - ennek kivitelezését célszerű szakemberre bízni -, így akkor sem kell lemondanod az eltérő színű szennyes praktikus tárolásáról, ha csak éppen egy kis sarok áll rendelkezésre. A szelektált gyűjtés pedig nemcsak praktikus, de azt is elkerülheted vele, hogy az eltérő színű ruhákat összemosd.

Jó, ha tudod!
Az egyes ruhadarabokat tanácsos kifordítva a szennyestartóba tenni, és így is mosni, hiszen ezzel az egyszerű megoldással elkerülheted a kibolyhosodásukat.

Ha egyedi, trendi, vidám tárolóra vágysz

Ha sem a műanyag, billenő fedeles, sem a rattan vagy a fonott vesszőkosarak nem dobogtatják meg a szíved, viszont kedveled a formabontó tárgyakat, válassz magadnak szennyestartót a webtaska.hu-n! Itt garantáltan nem találsz hagyományos darabot, ötletes és vicces tartókat azonban annál inkább. Kedvencünk a női táskát formázó Looplaundry, amely egy táskagyűjtő, ízig-vérig nő fürdőjéből nem hiányozhat.
Elegáns, minimalista lakás esetén jó választás az inox szennyestartó.

Calgon Hygiene Gél–Antibakteriális gél a mosógépek védelme érdekében

A Calgon Hygiene Gél ötvözi a vízkő elleni védelmet az antibakteriális összetevőkkel, így a mosógépben található baktériumok 99,9%-át elpusztítja.*

*EN13697 szerint tesztelve, 40°C vízhőmérsékleten végzett 60 perces mosáson

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

A fémes csillogás elegáns hangulatot kölcsönöz az egyszerű tárolónak, és különleges hangulatot képes csempészni a fürdőbe.

Jó, ha tudod!
Legyen szó bármilyen tárolóról, hasznos, ha az egyszerre több funkciót is képes ellátni. Egy fedeles tárolóval például, ami egyben ülőkeként is funkcionál, vagy egy kis paddal, amelyben elrejtheted a ruhahalmokat, két legyet üthetsz egy csapásra.
Ezt is szeretjük