Elképesztő, hogy mit csinált néhány őszi levélből: gyönyörű, otthon is elkészíthető díszeket mutatunk

Emeld be az ősz színeit a lakásba, készíts őszi dekorációt levelekből.

oszi-dekoracio

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az igazi őszi hangulat akkor kezdődik, amikor a természet új színeket ölt, a fák sárgába és vörösbe öltöznek, majd szőnyeget terítenek a lábunk elé. Nem csoda, hogy sokan szívesen viszik be ezt az őszi életérzést a lakásba, és mivel lehetne ezt jobban megtenni, mint a lehullott falevelekkel?

Az őszi avart rengeteg dologra fel lehet használni. A kertben hagyva például óvja és táplálja a növényeket, de jó adaléka a komposztnak is. Azonban a gyakorlati hasznán túl nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy egyszerűen csak szép.

Dekoráció őszi levelekből

Az őszi levéldekorációk kiszínezik az egész lakást. Mindössze egyetlen baj van velük, hogy sajnos nem élvezhetjük őket örökké, ugyanakkor ez a legizgalmasabb bennük: jövőre új ötleteket és díszítéseket álmodhatunk. Mutatunk nyolc tippet képeken, amit érdemes idén kipróbálnod, ha szeretnéd őszbe öltöztetni az otthonodat.

A borítókép forrása: Getty Images

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük