8 mutatós dekoráció őszi falevelekből: feldobják az otthont pompás színeikkel
Az ezerféle színben pompázó őszi falevelekből gyönyörű díszeket lehet készíteni.

GettyImages-157283712
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor véget ér a nyár üde zöldessége, elvirágoznak a színpompás növények, és elkezdi felvenni barna öltönyét a táj, ebben az őszi, olykor borongós időszakban is megmutatja ezerarcú szépségét a természet. 

Az élénk sárgától egészen a mélyvörösig változatos színárnyalatokban tarkállanak a fák lehulló levelei, amik az avarlakó állatok menedékéül szolgálnak a téli zimankó alatt, nem mellékesen védik a fák gyökereit is a fagyok elől. Ha még sokáig akarod élvezni az ősz semmihez nem fogható hangulatát, még a házadba is be tudod csempészni.

Őszi falevelekből készült díszek

Valószínűleg sokan kapták azon magukat egy-egy séta alkalmával, hogy egy igazán különleges alakú és színű levelet vettek fel a földről, és vékony nyelénél fogva megforgatták, hogy minden oldaláról alaposan megcsodálhassák. Milyen kár érte - hiszen hazavinni feleslegesnek tűnik, tekintve hogy napokon belül az enyészetévé fog válni. Szerencsére vannak olyan módszerek, amelyekkel nemcsak tartósítani lehet a szép őszi leveleket, hanem még csodás dekorációk alapjait is adják - ötletes megoldásokat gyűjtöttünk össze.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: pinterest, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük