5 ok, amiért nem költözik össze veled
Hiába kérleled és nyavalyogsz hónapok óta, az összeköltözésről még csak beszélni sem akar a párod? Valószínűleg jó oka van rá...

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi nem csupán azért nem hajlandó mosolyogva fogadni a sarki másoldában replikált kulcsot kiskegyed lakásához, merthogy Szabad Állat, mint a Vuk. Nem csak azért hümmög, és keres kibúvót az összeköltözés alól, mert a kocsmázásról való beszámolási kényszert mit ad Isten, nem bírja elviselni.

Lehet annak ám más oka is! Lehet szeretni a virágok illatát, belefulladni azonban nem valami kényelmes dolog.

Kerítésszaggatóan piros

A legényélet feladásához olyan fészek kell, ami kicsit a pasi is - a férfiak legtöbbször nem holmi babaházak csinosítgatásán szocializálódtak. A túlságosan "ínnye és basszus" enteriőr riasztó is lehet. Szép ám a húsevésre szakosodott kereklevelű harmatfű, csak nem a légynek.
A túlságosan erős bülbülszag, a díszes párnácskák, a lányságból megmaradt plüssállatok, rózsaszín cuccok hada kedvszikkasztó lehet. Az összepolcolásra önmagát végtére is elszánó hapsi lohadását okozhatja. Vagy legalábbis zavarja majd, képére grimasz ül, boldogsága oda.
Egy jó asszony persze mindent megbocsát. Adj helyet magad mellett.

Az előző Y nyoma

Az előző pasi nyomai a lakásban: inkább a tökönrúgás. Soha ne várd el, hogy az éppen aktuális melléd párnázzon, ha a polcban még holmi fénykép lapul, amin Anyu van, régi Apu van, meg a Velencei-tó. Illendő nagytakarítást tartani, leltárba fogni, dobozba rejteni a válogatás-cédéket, a "Kiscsillagnak Karácsonyra" gravírozott 2003-as palack Szamorodnit, meg az egyéb nyomokat.
Férfi van a házban, az meg sértődős állat. Gyerek az még kicsit, attól férfi - már ha Déry Tibornak igaza volt.

Feng shui

Nyilván van értelme, a Dallasnak is volt. Szeretném látni azt a nőt, akinek a kedvéért átszerelném a csöveket a panelban, merthogy amerre futnak, attól szellemképes lesz a mindenféle utazás, és nem szalad a csí ide meg oda a lakásban. Nem kell semmit senkire ráerőltetni, ennyi a vélemény. Meg kell hagyni persze, a lánynál legalább rend van, vigyázzban még a porszemek is. Szép dolog a harmónia, de jobb, ha nem kötöd a delikvens orrára, hogy miért épp abba a sarokba tetted a két virágcserepet. Persze ne essenek túlzásba sem, hölgyeim, energiák meg jin-jang, hát, nem tudom. Szeretem a szertelenséget, akkor meg mi van.

Barátnő-kérdés

A fentebb emlegetett legényélet feladása nyilván magával vonja a legénylakás feladását is. Kullogva való elhagyását a kanbulik helyszínének. A könnyes búcsút. Egy utolsó puszi a pókerasztalnak az albérletben, aztán szevasz.
Ennek megfelelően a barátnőkkel Szex és Akácfa utca 24., 2. em. 2/B-t játszani az önállóságát vesztett, ezen kicsit talán gyötrődő pasi előtt, nohát, az kicsit KGB-s. A csúnya fiúknak is van szíve.
A csajok éjszakába nyúló házimurija megegyezés kérdése nyilván, fel sem hoznám, ha nem láttam volna, haj, de sokszor, belefulladni ebbe a keserű pohárba a külön-külön még olyan szépen egymáshoz búvó, szerelmetes madarakat!

A hapsi, bár odavan a kisasszonyért, de azért, emlegettük már: szabadszívű, szélesszárnyú teremtés. Úgy kell neki az orra alá dörgölt csajhepaj, mint Pompomnak a nercbunda.

Tonnányi parfüm, hónaljkutya-riasztók

A női fürdőszobák nyilván valamiféle dimenzió-kapuként funkcionálnak, ajtók azok egy párhuzamosra, amiben csakis pipere, púder meg parfüm tenyész. A brit tudósoknak sem sikerült megfejteni, hogy és miképp, de tény, hogy a szépész-holmik túlcsordulását, és egy újabb izé, tekerészeti hajszekvenc megjelenését csakis valami boszorkánysággal lehetséges megoldani.

Mese van.
Az első pillantás a tükör mellé helyezett kisszekrénybe: ráébredés. A herék az alhasba költöznek.
Emberek, felnőttünk.

Ezt is szeretjük