Így dobd fel a nappalit fillérekből!
Szeretnéd felújítani a nappalit, de nem akarod költségekbe verni magad?

Dia

BátorságAz első és legfontosabb dolog, amire szükséged van a nappali felfrissítésénél, a bátorság. Bátran használj egyetlen színt a nappaliban, vagy keverd a neked tetszőkkel - csak arra ügyelj, hogy harmonizáljanak egymással.

Bátorság

Az első és legfontosabb dolog, amire szükséged van a nappali felfrissítésénél, a bátorság. Bátran használj egyetlen színt a nappaliban, vagy keverd a neked tetszőkkel - csak arra ügyelj, hogy harmonizáljanak egymással.

Dia

Apró dekorációkMécsesekkel vagy apró üvegcsékbe rejtett virágfejekkel is sokat változtathatsz a nappali összképén. Minél izgalmasabbak és minél látványosabbak, annál jobb.

Apró dekorációk

Mécsesekkel vagy apró üvegcsékbe rejtett virágfejekkel is sokat változtathatsz a nappali összképén. Minél izgalmasabbak és minél látványosabbak, annál jobb.

Dia


            	Egy új bútor
            	Unod a kanapét vagy a dohányzóasztalt, de nincs pénzed lecserélni? Ne tedd! Inkább szerezz nekik egy különleges társat. Egy izgalmas színű és formájú szék is új színt visz majd a helyiségbe.

Egy új bútor

Unod a kanapét vagy a dohányzóasztalt, de nincs pénzed lecserélni? Ne tedd! Inkább szerezz nekik egy különleges társat. Egy izgalmas színű és formájú szék is új színt visz majd a helyiségbe.

Dia

Egy izgalmas sarokMinél kevesebb tárgy van a nappalidban, annál tágasabbnak hat. Egyetlen polcot szemelj csak ki arra, hogy a csecsebecséid otthonául szolgáljon, de itt is csak a legszebb, legmutatósabb dekorációkat helyezd el.

Egy izgalmas sarok

Minél kevesebb tárgy van a nappalidban, annál tágasabbnak hat. Egyetlen polcot szemelj csak ki arra, hogy a csecsebecséid otthonául szolgáljon, de itt is csak a legszebb, legmutatósabb dekorációkat helyezd el.

Dia

Lámpa, színesbenÖnmagában is jól mutat, este pedig titokzatos fénybe borítja a nappalit. Mi az? Egy filléres, papírmasé lámpa, amivel olcsón feldobhatod a helyiséget.

Lámpa, színesben

Önmagában is jól mutat, este pedig titokzatos fénybe borítja a nappalit. Mi az? Egy filléres, papírmasé lámpa, amivel olcsón feldobhatod a helyiséget.

Dia

Tükröt a falraHa kicsi a nappalid, ne a bútoroktól igyekezz megszabadulni - persze nem árt azért rendben tartani a helyiséget. Inkább szerezz be egy hatalmas tükröt, és függeszd a falra. Ezzel optikailag megduplázhatod a teret.

Tükröt a falra

Ha kicsi a nappalid, ne a bútoroktól igyekezz megszabadulni - persze nem árt azért rendben tartani a helyiséget. Inkább szerezz be egy hatalmas tükröt, és függeszd a falra. Ezzel optikailag megduplázhatod a teret.

Dia

Stílusok keveréseBátran vegyítsd az egyes stílusokat a nappaliban! Egy vidéki hangulatú, ódon faasztal egy klasszikus, az angol otthonok hangulatát idéző fotellel kifejezetten jó párosítás. A bolhapiacon olcsón hozzájuthatsz mindkettőhöz. Csak arra ügyelj, hogy legalább színben harmonizáljanak.

Stílusok keverése

Bátran vegyítsd az egyes stílusokat a nappaliban! Egy vidéki hangulatú, ódon faasztal egy klasszikus, az angol otthonok hangulatát idéző fotellel kifejezetten jó párosítás. A bolhapiacon olcsón hozzájuthatsz mindkettőhöz. Csak arra ügyelj, hogy legalább színben harmonizáljanak.

Dia

AsztalcsereAz ülőgarnitúra mellett a dohányzóasztalnak is nagy szerepe van abban, hogy milyen is a nappali összképe. Ha a helyiség egyébként sem túl tágas, cseréld le a jelenlegit üveg- vagy műanyag asztalkára. Optikailag ezzel megnövelheted a teret, és a nappali hangulatán is sokat változtathatsz.

Asztalcsere

Az ülőgarnitúra mellett a dohányzóasztalnak is nagy szerepe van abban, hogy milyen is a nappali összképe. Ha a helyiség egyébként sem túl tágas, cseréld le a jelenlegit üveg- vagy műanyag asztalkára. Optikailag ezzel megnövelheted a teret, és a nappali hangulatán is sokat változtathatsz.

Dia

Polcokat a falraHa van szabad fal a nappalidban, fúrass fel rá néhány polcot egymás alá - egyiket kissé balra a fölötte lévőtől, a másikat pedig jobbra. Helyezz el az egyiken egy formás asztali lámpát, a másikon egy váza virágot, néhány gyertyát és képet. Mutatós, ráadásul praktikus tárolót kapsz így.

Polcokat a falra

Ha van szabad fal a nappalidban, fúrass fel rá néhány polcot egymás alá - egyiket kissé balra a fölötte lévőtől, a másikat pedig jobbra. Helyezz el az egyiken egy formás asztali lámpát, a másikon egy váza virágot, néhány gyertyát és képet. Mutatós, ráadásul praktikus tárolót kapsz így.

Dia

Dekoratív állólámpaA fénnyel a nappaliban is játszhatsz, sokat változtathatsz vele a hangulatán. Egy dekoratív, méretében meghatározó lámpával ráadásul egészen új fényben tüntetheted fel a helyiséget.

Dekoratív állólámpa

A fénnyel a nappaliban is játszhatsz, sokat változtathatsz vele a hangulatán. Egy dekoratív, méretében meghatározó lámpával ráadásul egészen új fényben tüntetheted fel a helyiséget.

Dia

Színes díszpárnákA legolcsóbb megoldás unalmas kanapékhoz: dobd fel régi ülőgarnitúrádat néhány színes, mintás díszpárnával. Kényelmesebb is lesz az ülés rajta.Kapcsolódó cikk:10 apró trükk, amivel percek alatt újjávarázsolhatod a kanapét »

Színes díszpárnák

A legolcsóbb megoldás unalmas kanapékhoz: dobd fel régi ülőgarnitúrádat néhány színes, mintás díszpárnával. Kényelmesebb is lesz az ülés rajta.

Kapcsolódó cikk:
10 apró trükk, amivel percek alatt újjávarázsolhatod a kanapét »

Dia

Pakolj a padlóra!Nem kell mindent az asztalon és a polcokon tartani! Szerezz be egy régi kosarat, hajtogass bele egy puha takarót, és helyezd a padlóra! Egy széles fatálban újságokat vagy éppen gyümölcsöt is tarthatsz itt, ezáltal otthonosabb lesz a légkör a helyiségben.

Pakolj a padlóra!

Nem kell mindent az asztalon és a polcokon tartani! Szerezz be egy régi kosarat, hajtogass bele egy puha takarót, és helyezd a padlóra! Egy széles fatálban újságokat vagy éppen gyümölcsöt is tarthatsz itt, ezáltal otthonosabb lesz a légkör a helyiségben.

Dia

Keretet a falnakNincs kedvenc festőd, vagy csak pénzed nincs arra, hogy akár eredeti képeket, akár reprodukciókat vásárolj? Nem is kell. Néhány díszes, üres keret önmagában is jól mutat a falakon.

Keretet a falnak

Nincs kedvenc festőd, vagy csak pénzed nincs arra, hogy akár eredeti képeket, akár reprodukciókat vásárolj? Nem is kell. Néhány díszes, üres keret önmagában is jól mutat a falakon.

Dia

Izgalmas tapétaAz unalmas nappalit a legjobban modern, díszes tapétával lehet feldobni. Ha az egész helyiség kitapétázásához nincs kedved, egyetlen csík dekortapéta is elég ahhoz, hogy új színt vigyen a helyiségbe.

Izgalmas tapéta

Az unalmas nappalit a legjobban modern, díszes tapétával lehet feldobni. Ha az egész helyiség kitapétázásához nincs kedved, egyetlen csík dekortapéta is elég ahhoz, hogy új színt vigyen a helyiségbe.

Dia

Színesben, festékkelA festéssel ugyanez a helyzet, ráadásul a tapétázáshoz hasonlóan saját magad is elvégezheted. Bátran válassz erősebb színeket, csak arra ügyelj, hogy az összhatás ne legyen túl zavaró.Kapcsolódó cikk:Ettől a 4 színtől lesz tágas és világos az otthonod! »

Színesben, festékkel

A festéssel ugyanez a helyzet, ráadásul a tapétázáshoz hasonlóan saját magad is elvégezheted. Bátran válassz erősebb színeket, csak arra ügyelj, hogy az összhatás ne legyen túl zavaró.

Kapcsolódó cikk:
Ettől a 4 színtől lesz tágas és világos az otthonod! »
Ezt is szeretjük
Fotó: