Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)
A legtöbben nem szeretnek mosogatni, ennek terhét is leveszi válladról ez a gép.

P466 finsih-kep 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A modern háztartások elengedhetetlen kelléke a mosogatógép, melynek használatával időt, erőfeszítést és energiát takaríthatsz meg, miközben a pénztárcádat is kíméled. Sorra vesszük az okokat és a magyarázatokat.

Idő-, energia-, pénzspórolás

Ha eddig azt hitted, hogy a mosogatógép sokat fogyaszt, és még sokba is kerül, az alábbi tényeken nagyon meg fogsz lepődni, sőt, lehet, hogy be is szerzel egyet karácsonyra!

picts1 840x560

Egy mosogatógép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet. 

A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex* funkciója a töltet mennyiségéhez és szennyezettségéhez igazítja a víz- és energiafogyasztást, valamint a víz hőmérsékletét. 

Az Electrolux ComfortLift mosogatógépe - a világon elsőként - segít be- és kipakolni az edényeket. Az alsó kosarat elég csak kicsit meghúzni, és egy lift felemeli csípőmagasságig. Akkor is, amikor tele van edényekkel. A lift le is engedi a piszkos edényekkel megpakolt kosarat, így nem kell hajolgatni. 

Az új, beépíthető ComfortLift mosogatógép sokféle választható programja könnyedén igazodik egyedi mosogatási igényeidhez. Ezen felül extra nagy a pakolótere, alacsony a fogyasztása - A+++ energiaosztályú -, és olyan kényelmi funkciók találhatók benne, mint a törékeny poharakat a helyükön rögzítő és megtartó gumikarok és gumitüskék a felső kosárban. Egy extra vízkar pedig arról gondoskodik, hogy a gép nehezen elérhető sarkaiba is eljusson a víz, és tökéletesen tiszták legyenek még az erősebben szennyezett edények is.

picts2 840x560

A Finish gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, így a gépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülhetnek ki a gépből. A Finish gépi öblítőszerei különleges összetételüknek köszönhetően felgyorsítják a száradási folyamatot is.

További információkért látogass el a www.finish.hu vagy a www.electrolux.hu weboldalakra. 

Advertisement

Ezt is szeretjük