7 jel, ami elárulja, hogy romlik a mosogatógép: mutatjuk, mikor érdemes szerelőhöz fordulni

Innen tudod megállapítani, mikortól szorul cserére a mosogatógéped.

mosogatogep-hiba

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mosogatógép az egyik leghasznosabb találmány, amely számtalan mosogatással töltött órától megkíméli a háziasszonyokat. Állítólag 230 órányi edénysúrolást takarít meg vele az ember egy év során. Azonban ez a gép sem örök életű, könnyen tönkremehet.

Szerencsére számos apró jel vetíti előre a mosogatógép cseréjét, amelyet ha időben észrevesz az ember, még azelőtt beszerezheti az új eszközt, hogy az előző végleg beadná a kulcsot, esetleg kárt tenne a benne mosott edényekben.

Jelek, hogy ideje cserélni

Minden szokatlan dolog jelezhet persze problémát, de akadnak olyanok, melyekre érdemes jobban odafigyelni, még akkor is, ha elsőre aprónak tűnnek. Ezeket gyűjtöttük most csokorba.

A képek forrása: Getty Images

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük