17 négyzetméteres garzon: nem fogod elhinni, milyen tágas a fürdő
Hihetetlennek tűnik, de ilyen aprócska helyen is be lehet rendezni egy ízléses lakást.

minilakas8
beauty and style
Top olvasott cikkek

A belsőépítészek, lakberendezők arra törekednek, hogy a megrendelő igényei szerint minél ízlésesebben, élhetőbben alakítsák ki azt a teret, ami később hosszú évekig otthont ad a lakók számára. Egy icipici lakás azonban még nekik is nagy kihívást jelent, de nem megoldhatatlan a feladat.

A Little Design nevű cég nem nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint egy 17,6 négyzetméteres aprócska garzon felújításába, a végeredmény pedig elképesztő lett. Bár sok munka volt vele, meghozta a gyümölcsét, hiszen a minilakásból kihozták a maximumot.

Ázsiában nem ritkák az ekkora lakások

Az átalakított, Tajpej belvárosában fekvő minilakás nem számít ritkaságnak Ázsiában, hiszen Tajvanon, Japánban, Kínában és Dél-Koreában is több ezer ember éli a mindennapjait ilyen kicsi helyen az urbanizációs folyamatok miatt. Bár a tajpeji minilakás tulajdonosa munkája miatt sokat utazik, így nem él folyamatosan a szűk falak között, mégis szeretett volna egy olyan bázist kialakítani, ami kényelmes, élhető, és minden elfér benne, amire szüksége van. Az eredmény magáért beszél, a tervezőknek sikerült elérniük, hogy tágas terek alkossák a picike garzont.

(Képek forrása: A Little Design / Facebook)

Ezt is szeretjük