Álomotthonok egy apró garzonból: olyan szépek, hogy most azonnal beköltöznénk

Képeken mutatjuk, hogyan lehet apró lakásból bájos otthont kialakítani.

Kis lakás kialakítása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem kell nagy tér ahhoz, hogy egy lakás otthonos, meleg és hívogató legyen. Egészen pici területből is lehet igazi álomotthon egy-két apró trükk segítségével, ami megnöveli a teret.

A kis garzonok sajátossága, hogy többnyire 30 négyzetméter alatti az alapterületük. Ekkora helyen kell kialakítani a nappalit és a hálót, esetleg a dolgozósarkot. Ez bonyolultnak tűnhet, pedig a megfelelő stratégiával egy garzonlakásban is mindennek bőven elégséges tér jut.

Kis garzonból álomotthon

Az alábbi gyönyörű és apró lakások nem csak ötletet adnak arra, hogyan rendezheted be a saját otthonodat. Jól példázzák azokat az elveket is, amelyek mentén egy kis lakás is élhető, takaros, barátságos térré alakítható, ahol bárki jól érezheti magát. Meríts ihletet a képekből!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A képek forrása: Getty Images

Ezt is szeretjük