Icipici, mégis gyönyörű házikók, amikben minden megvan: kukkants be a parányi belterekbe

Ezek a miniházak mesések: érdemes bepillantani az apró, mégis kényelmes terekbe.

Miniházak kívül-belül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb ember, aki házat venne, minél nagyobbra vágyik, minél olcsóbban, vannak olyanok is, akik a lehető legparányibbat keresik, és erre akár jókora összegeket is hajlandók fordítani.

Különösen Amerikában népszerűek a miniházak, amelyek aprócska alapterületük ellenére is képesek minden igényt kiszolgálni: konyha, nappali, fürdő, étkező és háló is kerül diónyi belterükbe. Ezekben a parányi házikókban a főszerepet kapnak az eszes megoldások, és elsődleges a praktikum. Noha a legfontosabb az elrendezés, tulajdonosaik rendszerint a stílusra is adnak, és elegánsan, modern bútorokkal színesítik mini életterüket. Mivel a házak zöme kerekeken gurul, autó után köthetők, és rendhagyó lakókocsiként is működhetnek.

Képeken 3 csodás miniház

Azok, akik szívesen töltenek el sok időt a természetben, és gyakorta utaznak, örömmel választanak maguknak egy tetszetős miniházat. Így nincs szükség szállodára, és mindig a megszokott ágyukban hajthatják álomra a fejüket. Három csodaszépet mutatunk be a következőkben: érdemes megnézni, milyen ügyesen és kellemesen rendezték be őket.

Ezt is szeretjük