Miért romlott meg a párkapcsolatotok?
Egyszerűen rendbe hozható!
A feng shui segíthet visszahozni a kapcsolatból kiveszett harmóniát!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is szeretitek egymás a pároddal, előfordulhat, hogy a kapcsolatotok megreked, nem fejlődik tovább, vagy rövid időre eltávolodtok, elhidegültök egymástól, esetleg a mindennapi stresszt és szorongást a kapcsolatotok sínyli meg.

Ha szeretnéd újra visszahozni a harmóniát és megteremteni a kölcsönös megértést a kapcsolatotokban, vess be néhány egyszerű feng shui-trükköt! A meghitt, nyugalmat árasztó otthonba a családi béke is hamarabb visszatér majd.

Beszélgessetek!

Az első és legfontosabb lépés, hogy leülj a pároddal, és megbeszéljétek, milyen területen szeretnétek fejlődést elérni a kapcsolatotokban. A közös cél kijelölése önmagában is nagy lépés a harmónia megteremtése felé.

Otthonotok minden része a kapcsolatotok egy-egy részét jelképezi. Ha eldöntöttétek, hogy mit szeretnétek erősíteni, nincs más dolgod, mint ezeken a területeken megerősíteni a csít, fokozni az energiát.

Az irányokhoz tartozó minőségek

Kelet: lelkesedést és aktivitást hoz a kapcsolatba. Akkor erősítsd, ha a kapcsolatotok megrekedt, vagy felütötte fejét az unalom.
Délkelet: a jobb kommunikációt segíti elő. Ennek a csínek a hatására könnyebb lesz leülni, és megvitatni a problémákat.
Dél: erősítésével több szenvedélyt és érzelmet vihetsz a kapcsolatba.
Délnyugat: több gondoskodó, gyengéd érzelmet hív elő.
Nyugat: segít több romantikus, játékos csít teremteni - élvezni fogjátok az együtt töltött idő minden percét.
Északnyugat: az elköteleződés és a tervezés iránya.
Észak: a ragaszkodást és a szexuális vitalitást erősíti.
Északkelet: lényegre törésre, döntéshozatalra sarkalló energia, előremozdítja a megrekedt párkapcsolat alakulását.
Közép: a kölcsönös vonzalmat és a kettőtök közötti köteléket erősíti.

Így erősítsd a csít!

Ha kiválasztottátok, hogy melyik területen van szüksége megerősítésre a kapcsolatotoknak, akkor helyezz el a lakás ehhez kapcsolódó területén néhány olyan tárgyat, amely elősegíti az energia áramlását.

Egy kevés, kis tálkába helyezett tengeri só az otthonod északkeleti vagy délnyugati részében javítja a stabilitást, illetve tisztítja a csít. A szobai szökőkutak és akváriumok a keleti, délkeleti részben fokozzák a vitalitást, míg a különböző növények és virágok aktívabbá teszik az energiaáramlást.

Feng shui-háló

A hálószoba a szerelmetek színtere, ezért különösen fontos, hogy itt csak a megfelelő energiák kapjanak helyet. Ha szeretnéd megtudni, mire kell figyelned a hálószoba berendezésekor, nézd meg videónkat!

A lakás nyugati vagy északnyugati pontjaira helyezett, fémszerkezetes ingaórák a rendezettséget és a jobban szervezett életet előhívó csít erősítik, néhány darabka faszén pedig harmóniát biztosít.

A szélcsengők mindenfelé szétszórják a csít, így harmonikusabb, nyugodtabb környezetet hoznak létre, míg a több lappal rendelkező kristályok a napos, jang energia jelenlétét fokozzák.

A bensőségesség és közelség megteremtése

Ha pároddal igazán közel álltok egymáshoz, energiáitok keverednek egymással, ebből a keveredésből pedig új csí jön létre.

Ha szeretnéd magad közelebb érezni a párodhoz, segítsd elő az energiák keveredését azzal, hogy egymáshoz közel tárolod személyes, saját energiátokkal feltöltődött  tárgyaitokat.

Időnként kicserélhetitek a lakáskulcsaitokat, a fürdőben tartsátok egy pohárban a fogkeféiteket, legyenek közös szekrényben a ruháitok, cipőitek is.

Az energiák így könnyebben keverednek, személyes tárgyaid is az új, közös csít fogják sugározni, vagyis használatuk közben megszilárdul bennetek az összetartozás érzése.

Tegyél közös élményeket ábrázoló fényképeket oda, ahol gyakran esik rájuk a pillantásotok. Ez lehetőleg az otthonotok nyugati, délnyugati vagy déli részében legyen, így a képek fel tudnak töltődni a kapcsolati csível.

Cikkünk Simon Brown Feng shui biblia című könyve alapján készült, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

OLVASD EL EZT IS!

sofa
  • bútor
  • lakberendezés

Milyen színű a kanapéd?

Ezt is szeretjük