Képeken az 52 ezer forintból felépített családi ház: nagyon cuki

Az angol Michael Buck mindössze 150 fontból épített magának házat. Nézd meg, milyen lett!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A korábban művészetet oktató, Angliában élő Michael Buck az anyagi ráfordítást tekintve mindössze 150 fontból, azaz mai árfolyamán körülbelül 51-52 ezer forintnak megfelelő összegből építette fel az egyszerűen Cob House-nak nevezett otthont.

Bár a ház valójában nemcsak ennyibe került, hiszen nem elhanyagolható a megalkotására fordított két év munkája sem, Buck célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra, bárki létrehozhat magának hasonló otthont, ahhoz pedig, hogy ne kelljen albérletben élni, sem egy élet munkája, sem pedig hatalmas pénzösszeg nem szükséges. 

Legalábbis azok számára, akik lemondanának a kényelem bizonyos fokáról cserébe azért, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után. Nézd meg képeken, milyen házat épített az angol férfi!

Ha még több képet szeretnél látni, kattints ide, és eljutsz Michael Buck blogjára!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük