3 megbízható villanyszerelő a városban

Sosem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged egy megbízható és megfizethető szakemberre. Ha egy sincs a tarsolyodban, íme!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyertyával világítani nagyon romantikus. Ha viszont huzamosabb ideig vagy rákényszerítve arra, hogy a sötétben tapogatózz, nem árt, ha kéznél van egy jó szakember telefonszáma. Mi hármat is ismerünk.

Így válassz szakembert!

A jó villanyszerelő többek között arról ismerszik meg, hogy - kis túlzással - éjjel-nappal elérhető, így váratlan helyzetekben is számíthatsz a segítségére.

Legyen szó furcsa szagot árasztó, füstölgő vezetékről vagy az új lakásod szerelvényezéséről, egy hozzáértő villanyszerelő pillanatok alatt megtalálja a probléma forrását vagy a számodra legoptimálisabb megoldást.

Egy valamire való szakember garanciával és - jó esetben - fix árakkal dolgozik, valamint korrekt tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy mennyi idődbe és pénzedbe kerül majd a probléma elhárítása. A díjakat nem érthetetlen szakzsargonra hivatkozva határozza meg, hanem - a laikus számára is értelmezhető módon - elmagyarázza, hogy mi fán terem az olvadó betét.

Ha profi villanyszerelővel van dolgod, akkor a szakértelmére és a segítségére az anyagbeszerzés során is számíthatsz. Megbízható tanácsot tud adni arra vonatkozóan, hogy honnan és mit kell beszerezned a probléma helyreállításához, ha viszont nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor ő maga veszi meg a szükséges alkatrészeket és nyersanyagot.

AIR WATT komplex Kft. - kicsitől a nagy munkáig

A fenti szempontokat szem előtt tartva jó szívvel ajánljuk az AIR WATT komplex Kft.-t. A cég legnagyobb erénye a tapasztalat. Már lassan másfél évtizede foglalkoznak elektromos hálózatok kiépítésével, felújításával és hibaelhárítással. Az alkalmazottak folyamatos továbbképzésen vesznek részt, garantálva ezzel a magas színvonalú szolgáltatást. Legyen szó egy kapcsoló cseréjéről vagy egy lakás felújításáról, egyaránt számíthatsz a segítségükre.

Telefon: 0620 976-3339, 061 951-0095.
Weboldal: villanyszereles-kivitelezes.hu »
E-mail: papferenc@airwatt.hu

Elektrotrend.hu - intelligens megoldás

Az elektrotrend.hu is nagy hangsúlyt helyez szakembergárdájának folyamatos továbbképzésére, többek között azért, hogy bármilyen villanyszereléssel kapcsolatos kérdésedre válaszolhassanak. Rövid határidővel vállalnak hibaelhárítást, de családi házak, lakások szerelése és felújítása, karbantartása sem jelent gondot a számukra.

Mérőhely kialakításánál is számíthatsz a segítségükre, de a tervezési folyamatban is igénybe veheted a szakértelmüket. Emellett érintés-, tűz- és villámvédelmi méréseket, hibaelhárításokat, valamint szereléseket vállalnak, de intelligens épületek, uszodatechnikai szerelések, garázskapuk, automata kapunyitók, rámpa-, járda és ereszfűtések vagy éppen elektromos redőnyök beszerelésekor is keresheted őket.

Telefon: 0620 349-2161.
Weboldal: www.elektrotrend.hu »
E-mail: info@elektrotrend.hu

Gyorsvillany Kft. - kérdezz bátran és ingyen

Szintén éjjel-nappal hívhatod a Gyorsvillany Kft. munkatársait, akik két órán belül ott teremnek, ha baj van. Ha szakmai segítségre van szükséged, akkor mindenképp érdemes tárcsázni a számukat, mert a cég ingyenes szakmai tanácsokkal látja el a hozzá nem értőket.

A Gyorsvillany Kft. elsősorban hibaelhárításra szakosodott, de a villanybojler javítása, elektromos konyhai gépek bekötése, telefonszerelés, internetmegosztás, kábeltévé vagy az antenna szerelése, elektromos rendszerek kivitelezése, tervezése sem okoz problémát a számukra.

Telefon: 0670 545-0911, 0670 325-1632.
Weboldal: www.gyorsvillany.hu »
E-mail: cable@gyorsvillany.hu
Ezt is szeretjük