Az 5 legjobb öblítő

Szerintünk

A tökéletes öblítő puhává varázsolja a ruhákat, miközben óvja azok anyagát, illata pedig hosszú ideig megmarad. De vajon létezik ilyen?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma már nincs film reklámblokk nélkül, és nincs reklámblokk öblítőreklám nélkül. De hát hogyan is lehetne, hiszen annyi öblítő kacsingat a hipermarketek polcairól, amennyi csillag az égen.

Ráadásul egyik jobb, mint a másik: van, amelyik tavaszi rétet varázsol a szekrénybe, míg a másikkal a dzsungelben érezheted magad, a harmadik pedig még a gyapjúpulcsit is képes pihe-puha tapintásúvá tenni.

Ekkora kínálatban nem csoda, ha az ember már-már alig tud dönteni. Hogy mi mire szavazunk? Eláruljuk!

Üdítő narancsillatban

Juli kedvence: Silan Aromatherapy Happiness

A Silan régi kedvencem, így nem csoda, ha az Aromatherapy-sorozat is azonnal belopta magát a szívembe. Szinte az összeset kipróbáltam már, amivel azonban különösképpen szerelembe estem, az a Silan Aromatherapy narancsvirág-illatú Happiness fantázianevű öblítője.
Tulajdonképpen még csak néhány alkalommal használtam, de mindez elég volt ahhoz, hogy isteni narancsvirág-illatába azonnal beleessek. Hogy mi varázsolt benne el ennyire? Az, hogy az illata, amely valóban hosszú ideig érződik, valóban felüdíti a mindennapjaimat, maga az öblítő pedig puhán tartja a ruháimat. Azt hiszem, nyárra kiváló választás.

Kellemesen a háttérben

Luca kedvence: Coccolino Aloe Vera

Amikor elköltöztem otthonról, automatikusan ugyanazt az öblítőt kezdtem használni, amit édesanyám is használt. De végül is miért ne? Mindig is szerettem az illatát, az ára sem magas, ráadásul puha lesz tőle a ruha. Sokáig ki is tartottam mellette, aztán egyik reggel, amikor levettem a szárítóról a ruhámat, egyszer csak azt éreztem, hogy meguntam.
Így legközelebb, amikor nagyobb hipermarketben jártam, végigszagoltam az összes öblítőt, és minden reklámot kizárva kizárólag az illat alapján választottam. Így kötöttem ki a Coccolino, ezen belül is az Aloe Vera-változat mellett. Ezzel jelenleg nagyon elégedett vagyok, mert nem túl erős és irritáló az illata, inkább a háttérben marad, így nem nyomja el a parfümöm, de sokáig érezni. A ruha pedig finom puha lesz tőle, és nem is nyúlik ki.

Gazdaságos és olcsó

Ági kedvence: denk mit

Évek óta a dm saját márkás termékét, a denk mit öblítőt használom. Bár több illatváltozatban is kapható, én szinte azonnal a barackos és a sensitive változatba szerettem bele.
Mivel koncentrátum, elég kevesebbet is használni belőle, mindemellett mégis másfél literes kiszerelésben kapható, így aztán egy flakon igen sokáig elég. Mivel a terméken nincs reklámköltség, nagyon olcsó: a másfél liternyi koncentrátum csupán 379 forintba kerül. Az alacsony ár azonban - meglepően - magas minőséget takar: kellemes, de nem túl erős illattal rendelkezik, nem irritálja a bőrt, és a ruhákat is finom tapintásúvá varázsolja.
És ha jól tudom, a nevesebb márkákkal ellentétben nem tesztelik állatokon sem.

Összehasonlíthatatlan illat és puhaság

Pálma kedvence: Lenor Spring

Az öblítők terén nincs túl nagy tapasztalatom, a Coccolino és a Lenor termékeken kívül ugyanis még sosem használtam mást - képtelen voltam ugyanis továbblépni.
Ez a két márka minden igényemet kielégíti, ami azonban a legnagyobb kedvencem, és sajnos még a szívem csücskébe zárt Coccolino Aloe Vera-t is képes lefölözni, az a Lenor Spring. Ezt az öblítőt már évekkel ezelőtt is használtam, és bár néha hajlandó vagyok egy keveset a Coccolino oltárán is áldozni, újra és újra visszatérek a Lenorhoz - és sosem csalódok. Ez a termék ugyanis olyan illatot képes kölcsönözni a ruháknak - és ezzel együtt az egész lakásnak -, ami semmihez sem fogható, ráadásul az összes ruhám pihe-puha lesz tőle, de annyira, hogy azt már akkor érzem, amikor vizesen kiveszem őket a mosógépből.
Bár nem tartozik a legolcsóbb öblítők közé, kellemes és egész nap érződő illata miatt egyszerűen képtelen vagyok mást a kosaramba tenni.

A nyár illata mindenek felett

Gabi kedvence: Lenor Summer

Öblítők terén nem vagyok túl hűséges típus, hiszen szeretem kipróbálni az újdonságokat, ezért aztán időről időre más illat lengi be a gyerkőceim szobáját - ahová jobb híján a száradó ruhákat teregetem, mondván, legalább párásítom a kis kuckójukat.
Nos, általánosságban a Lenor öblítőkért vagyok oda - használtam is már szinte mindegyiket. Amikor a kislányaim még bébik voltak, természetesen a Sensitive-t választottam, mert úgy reméltem, ez a legkímélőbb az érzékeny kis bőrüknek. Most már azonban bátrabban válogatok a kínálatból, így egy ideje a sárga, Summer fantázianevű Lenort használom.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Már akkor nyári hangulat fog el, amikor vidám, sárga színét látom, a ruhák illata pedig használatával a régvolt, virágpompás vakációkat idézi.

Ezt is szeretjük