Egyetlen csodaszerrel kiválthatod a tisztítószereket!

Miért költenél feleslegesen tucatnyi tisztítószerre, ha egyetlen eggyel is tisztán tarthatod a lakást?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha nem is a kedvenc elfoglaltságod, a lakás bizonyos időközönkénti alapos kitakarítása elkerülhetetlen. Szerencsére számos házi praktika van a segítségedre, melyekkel könnyedén eltávolíthatod a makacs foltokat, eltüntetheted a vízkövet, vagy ragyogóvá varázsolhatod az ablakokat és a tükröket. Emellett rengeteg hatékony tisztítószer is a rendelkezésedre áll, melyekkel szintén pillanatok alatt eltüntetheted a szennyeződéseket.

Sőt, utóbbiak között ma már több olyan is akad, mellyel egyszerre több feladatot is elvégezhetsz. Ha jól választasz, egyetlen szerrel leszámolhatsz a porral a bútorokon, megtisztíthatod az ablakokat, és ragyogóvá varázsolhatod a padlót.

Arról nem is beszélve, hogy a pénztárcádat is kímélheted az univerzális tisztítószerekkel.

Univerzális és környezetbarát egyszerre

Azoknak a nőknek, akik környezettudatosan szeretnék vezetni háztartásukat, érdemes beruházni olyan szerekre, melyek nem károsítják a környezetet. Ilyen többek között az Ecover univerzális tisztítószere is. Növényi anyagokból állították elő, így 100%-ban lebomlik. A padlón - legyen szó kerámiaburkolatról vagy éppen parkettáról -, a bútorokon és egyéb felületeken egyaránt alkalmazható: pillanatok alatt eltüntetheted vele a szennyeződéseket, ráadásul használata után nem marad vegyszerszag a lakásban.

További előnye, hogy nem tartalmaz olyan anyagokat, melyek allergiás reakciót okozhatnak, így azoknak is bátran ajánljuk, akik érzékenyebbek a tisztítószerekre. Az Ecover univerzális szere egy literes kiszerelésben, koncentrátumként kapható.

Ára: 1100 forint.*

A padlótól a tükrökig

A T03 univerzális spray sem tartalmaz káros anyagokat, és az előző termékhez hasonlóan 100%-ban lebomlik, ezáltal nem terheli mérgező anyagokkal a környezetet. Nagyon hatékony tisztítószer, melyet használhatsz fapadló, PVC, márványlap, kerámiacsempe tisztításához, de alkalmazhatod a WC takarításánál, a nyílászárók tisztán tartásánál, és az ablakok, valamint a tükrök lemosásához is kitűnő.

Ezáltal az egész fürdőszobát kitakaríthatod vele, de a konyhát is tetőtől talpig tisztává varázsolhatod, hiszen a krómozott felületeken is biztonsággal használható. Ráadásul a tisztított felületen víztaszító réteget képez, így megakadályozza a vízkő lerakódását.

Ára: 500 forint.*

A legjobb megoldások a lefolyók dugulása ellen

Nézegess képeket!

Elolvasom
Természetesen, fillérekért
Ha hatékony, de filléres tisztítószerre vágysz, próbáld ki nagyanyáink bevált házi praktikáit. Olyan szerekkel, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, hatékonyan leszámolhatsz a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Kattints ide!

Egy megbízható csodaszer

Rengeteg a külföldről érkező remek márka, de érdemes körülnézni a magyar termékek között is. Az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő tisztítószer, az univerzális Ultra aktív hatékonysága például bőven felér a hangzatos nevű, sokat reklámozott szerek többségével.

Segítségével ápolhatod a padlót, letisztíthatod a kerti bútorokat, de kiválóan használható az ablakok, a konyhai, valamint a fürdőszobai felületek tisztán tartására is. A makacs szappanlerakódások mellett hatékony fegyver a vízkő ellen, köszönhetően erős súroló hatásának, emellett pedig eredményesen bevetheted az eltávolíthatatlannak tűnő olaj- és rozsdafoltok ellen is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindemellett pedig nincs kellemetlen vegyszerszaga, mint az erős tisztítószerek nagyobb részének.

Ára: 280 forint.*

Ezt is szeretjük