4 gyönyörűen fényképezett hobbikönyv
A méregdrága tömegcikkek helyett díszítsd az otthonodat egyedi, mégis olcsó dekorációkkal! A következő könyvekből bátran meríthetsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az üzletek kínálata csábító, a különböző dekorelemek és kiegészítők azonban nemcsak drágák, de egy részük hírből sem ismeri az egyediséget. Ha eredeti, stílusos és csinos otthonra vágysz, úgy, hogy közben vagyonokat se kelljen költened, érdemes a kezedbe venni az irányítást.

Szó szerint, a kézzel készített dekorációk ugyanis sokkal hangulatosabbak, mint azok, amelyekkel minden második lakásban találkozni. Ha szívesen barkácsolgatsz otthon, de csak az ötlet hiányzik, akkor meríts a következő négy könyv egyikéből!

Kopácsolj, fess, fúrj, faragj: A nagy barkácskönyv

Eleged van a kontárokból, a furcsábbnál furcsább tanácsokból és a tucatárukból? Már a gondolatától is kiráz a hideg, hogy a festők nem olyan árnyalatúra mázolják a nappalidat, mint amilyet terveztél, vagy az előzetesen alaposan lemért bútor végül mégsem fér be a konyhába?
Ha van benned elég kurázsi, na meg alkotókedv, hogy a kezedbe vedd az otthonod csinosítgatásának irányítását, akkor már csak egy hasznos társra lesz szükséged. A nagy barkácskönyvet bátran segítségül hívhatod, hiszen nemcsak aprólékos tanácsaival áll majd melletted a kezdetektől, hanem a lakás csinosítgatásának utolsó simításainál is praktikus ötletekkel szolgál - mindezt számtalan hatalmas, színes fotóval és használható tippekkel.

Kiadja a D&B Group.
Ára 4500 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Adsz is, kapsz is: Ötletes ajándékok saját kezűleg

Bár a Reader's Digest kötete elsősorban ajándékötleteket tartalmaz, ha elkészíted őket, bátran megtarthatsz néhányat magadnak, jól mutatnak majd a lakásban. Sőt, az sem meglepő, ha képtelen leszel továbbadni rajtuk: a könyv ugyanis olyan rendkívül egyedi ajándékötleteket tartalmaz, amelyek nem hétköznapi kreativitásról árulkodnak, és amelyekkel egyetlen üzletben sem találkozni. Mindezek ellenére megvalósításuk nem nagy ördöngösség: a könyvben szereplő közel kétszáz ötlet elkészítését praktikus tanácsok segítik, sőt, módszertani útmutatók és hatvan szabásminta is a rendelkezésedre áll, hogy a lehető legszebb legyen a végeredmény.

Kiadja a Reader's Digest.
Ára 6990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Egyszerűen, kreatívan: Varázslatos díszek, mesés tárgyak

Az Aréna 2000 Kiadó gondozásában megjelent Varázslatos díszek, mesés tárgyak című könyvecske több mint negyven magával ragadó, könnyen elkészíthető ötletet tartalmaz az otthon varázsának kialakításához.
A gyűjtemény segítségével könnyen és egyszerűen, mégis igen kreatívan öltöztetheted ünneplőbe a lakást. Gyönyörű és látványos kiegészítőkkel varázsolhatod el a helyiségeket a konyhától a gyerekszobáig, melyek megvalósításában nemcsak a számtalan csodálatos fotó segít. A hasznos és praktikus tanácsok lépésről lépésre követik a különböző dekorációk és tárgyak elkészítésének menetét, a sablonok pedig lehetővé teszik, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Kiadja az Aréna 2000 Kiadó.
Ára 3690 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

Tökéletes ajándékhoz, tökéletes dekorációkhoz: Kreatív ajándéktár

Ha azon kell törnöd a fejed, hogy mit adj születésnapra, mivel ajándékozd meg a szüleidet karácsonykor, vagy mivel lepd meg a barátnődet a névnapján, ajánlatos beszerezned a Kreatív ajándéktár című könyvet. Ebben a csodálatos kiadványban ugyanis több mint 120, könnyen megvalósítható ötletből válogathatsz kedvedre, amelyekből tűvel, cérnával, papírral, temperával vagy éppen levelekkel és virágokkal, na meg egy kevés ragasztóval nemcsak kiváló ajándékokat készíthetsz, de amelyekkel akár az otthonodat is dekorálhatod.

Az ötletek megvalósításához könnyen követhető utasítások nyújtanak segítséget, a kész műveket pedig színes képek mutatják be. A könyv kezdő kézműveseknek is ajánlott, sőt, szülői felügyelet mellett akár gyermekeknek is.

Kiadja a Pannon-Literatúra.
Ára 4500 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük