3 gyönyörű dekorkönyv
Filléres ötletekkel
Szívesen csinosítgatnád az otthonodat, de nincs ötleted? Ne szomorkodj, inkább szerezd be kedvenc dekorkönyveink egyikét!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akit hatalmas kreativitással áldott meg a sors, annak szerencséje van, hiszen könnyen megtalálja a módját a lakása csinosítgatásának. De annak sem kell elkeserednie, aki kevésbé kreatív.

Összegyűjtöttük a legjobb dekorkönyveket, amelyekben nemcsak hasznos és látványos tippeket találni, de megvalósításuk sem igényel vagyonokat!

A tökéletes családi fészekhez: A családi otthon

Egy lakás akkor válik otthonná, ha mindenki jól érzi magát benne. Hogy mindezt hogyan teremtheted meg? A családi otthon című könyv ebben segít. Megmutatja, hogyan alakíthatsz ki vidám, ugyanakkor stílusos, mégis minden igényt kielégítő tereket, akár kicsi a gyereked, akár nagy.
A könyv elsősorban ugyanis az anyukáknak igyekszik segítséget nyújtani, akik olyan otthon teremtésén fáradoznak, amely megfelel a gyermek egészséges fejlődéséhez szükséges szempontoknak, azaz izgalmas, ugyanakkor kellően biztonságos.

Ennek megtervezésében és berendezésében segít A családi otthon: megmutatja azokat a megoldásokat, amelyek alkalmazkodnak a családi élet újabb és újabb szakaszaihoz, tippeket ad a pici szobájához, a tinédzser búvóhelyéhez, de akkor sem hagyja magára a rendezkedő anyukát, ha kistestvér érkezik. Emellett nem feledkezik meg az intim terekre vágyó szülőkről sem, így a nyugodt terek megteremtéséhez is ötleteket ad.

A családi otthon - A tökéletes családi fészek megalkotása

Szerző: Judith Wilson, Debi Treloar.
Terjedelem: 144 oldal.
E-ára: 2700 forint.

Kiadja az Alexandra Kiadó. A könyvet itt rendelheted meg. »

Csak kényelmesen: A kényelmes otthon

Az otthon elengedhetetlen kelléke a kényelem. De hogyan is lehet egy otthon igazán kényelmes? Milyennek kell ehhez lennie a hálószobának? Milyen szempontok alapján kell kialakítani az étkezőt, a fürdőt, vagy éppen a nappalit? És mindezt hogyan?
Elsőre túl soknak tűnnek a kérdések, ám a tökéletes otthon megtervezésekor szinte mindegyik felmerül. Tudták ezt a Kényelmes otthon című kötet szerzői is, éppen ezért nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy kiadványukban minderre választ kapjon az olvasó.
A kényelem persze ízlés dolga, és nem utolsósorban a szokások függvénye. Ez utóbbiak figyelembevételére sarkallnak a szerzők is a tervezés előtt, hiszen nemcsak az a fontos, hogy a környezeted szép legyen, hanem, hogy egyszerre kellemes hangulattal is rendelkezzen, és használható legyen. A könyv éppen ezért tanácsokat ad, hogy hogyan egyeztetheted össze a stílust és a praktikumot úgy, hogy eközben a pénztárcádban is maradjon.

A kényelmes otthon - Ötletek és útmutatók kellemes terek kialakításához

Szerző: Jane Burdon.
Terjedelem: 144 oldal.
E-ára: 277 forint.

Kiadja az Alexandra Kiadó. A könyvet itt rendelheted meg. »

Garzonlakóknak: Kis lakás, nagy kényelem

Garzonban lakni nem szégyen, bár kétségkívül nagy kreativitást kíván úgy elférni néhány négyzetméteren, mint ahogy egy hatalmas családi házban. Mindez azonban egyáltalán nem lehetetlen, csupán a Kis lakás, nagy kényelem című könyv kell hozzá.
A kötet időszerű gyakorlati útmutató ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni az aprócska helyiségekből, és hogy minél jobban hasznosítani tudd a kedvezőtlen elosztású részeket is. Legyen szó otthoni dolgozósarokról, legény- vagy leánylakásról, esetleg a kis utód birodalmának kialakításáról, a Kis lakás, nagy kényelem című könyvnek bármikor hasznát veheted. Már a lehetőségek felmérésében is társad lehet, de eligazít a stíluskavalkádban, és segít a lehető legjobban kihasználni a választott stílus előnyeit a lakásod adottságainak szempontjából.

Emellett zseniális tárolási megoldásokat és térnövelő praktikákat is találhatsz a könyvben, mindezt átláthatóan, hatalmas képanyaggal és gyakorlati útmutatókkal. Garzonlakóknak elengedhetetlen kézikönyv.

Kis lakások, nagy kényelem

Szerző: Barty Phillips.
Terjedelem: 144 oldal.
E-ára: 3600 forint.

Kiadja a Gabo Könyvkiadó. A könyvet itt rendelheted meg. »
Ezt is szeretjük