Illatos és ragyogóan tiszta WC
Csak öblítened kell!
Hogyan teheted egyetlen mozdulattal tisztává és illatossá a WC-d? Négy kitűnő terméket is találtunk, amelyekkel mindez lehetséges!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte senki sem végzi szívesen, a WC tisztítása ennek ellenére elkerülhetetlen. Ellenkező esetben kellemetlen szagok forrása lehet, arról nem beszélve, hogy az elhanyagolt WC esetében nagyobb az esély a dugulásra is: a vízkő ugyanis lerakódik a lefolyócsövének falán, amelyen megakad a szennyeződés és a WC-papír is.

Szerencsére ma már nem kell minden héten gumikesztyűt húznod, és fáradtságos munkával lesikálnod a vízkövet és a lerakódott szennyeződést a csésze belsejéről.

Több olyan termék létezik ugyanis, amelyek elvégzik helyetted a piszkos munkát. A következők amellett, hogy illatosan tartják a WC-t, tisztítják is azt minden egyes lehúzásnál. Segítségükkel egyetlen mozdulattal számolhatsz le a baktériumokkal, a szagokkal és a vízkővel.

Habzó por a ragyogóan tiszta csészéért

A Bref élen jár a WC tisztítása terén. A hatékony gélek és illatosítók mellett ráadásul arról is gondoskodik, hogy a lehető legkevesebbet kelljen bajlódni a WC tisztításával.

A Bref Tornado Aktív WC-tisztító porral ugyanis még csak hozzá sem kell érned a csészéhez. Csak vegyél ki a dobozból egy kis zacskót - egy csomag négy tasak port tartalmaz -, nyisd ki, szórd a benne lévő port a csészébe, és hagyd dolgozni. A por azonnal tisztítóhabbá alakul, ami eltávolítja a vízkövet, és elpusztítja a kagylóban lévő baktériumokat. A habot 15 percig hagyd hatni, és csak azután öblítsd le. Az eredmény fényes, illatos, tiszta WC.

Ára: 845 forint.*

Kellemest a hasznossal a ragyogó tisztaságért

A Sano cég termékei már egy ideje hazánkban is elérhetőek, ami jó hír, hiszen számos olyan csodaszert találni a cég kínálatában, amelyek jelentősen megkönnyítik a házimunkát. A WC-tisztítók terén is széles a választék.

Kedvencünk a WC kagylójának peremére akasztható Sano Bon levendulás illatosító, amely amellett, hogy kellemes aromával tölti meg a WC-t, a higiéniáról is gondoskodik: fertőtlenítő hatással rendelkezik, megelőzi a vízkő lerakódását, és csillogóvá varázsolja a csésze felületét. A WC-tisztítóból minden lehúzás alkalmával egy adag tisztítószer oldódik ki, ami a levendulás verzió esetében lilára színezi a vizet. 

Ára: 359 forint.*

Egyetlen korong a vízkő és a szagok ellen

A WC kagylójának peremére akasztható, illatosító rudat tartalmazó műanyag kosárkák régóta népszerűek, hiszen minden egyes lehúzásnál újra és újra illattal töltik meg a kagylót. Ezek az illatosítók hosszú hetekig használhatók, ráadásul általában utántölthetők.

Sokan azonban nem szívesen nyúlnak a hetekig a WC-ben tárolt kosárkákához. Elsősorban az ő számukra ajánljuk a Duck Fresh WC-tisztító és -illatosító korongjait. A tisztító- és illatosítószert egy tubusban helyezték el, amelyből egyetlen mozdulattal kinyomhatsz egy adagot, közvetlenül a kagyló belső falára. A korong megtapad a felületen, és legalább hét napig minden egyes lehúzásnál gondoskodik arról, hogy elpusztuljanak a WC-ben lévő baktériumok, ne tapadhasson meg a vízkő a kagylóban, és az mindig friss illatú legyen. Heti egyszeri használat esetén egy tubus hat hétig elegendő.

Ára: 890 forint.*

Hatékony tisztítószer egyenesen a tartályból

A WC-tisztítók és illatosítók nagy része csupán a kagyló fertőtlenítéséről, vízkőmentesítéséről és illatosításáról gondoskodik, és a kevés kivételtől eltekintve használatukhoz minden esetben bele kell nyúlni a WC-be.

Éppen ezért forradalmi találmány a Blue Flush WC-tisztító, ami már a tartályban kifejti kedvező hatását. Az apró, tömény tisztítószerrel teli műanyag dobozkát a WC-tartályba kell helyezni, és más dolgod nincs is. A tisztítószerből egy kevés már a tartályban kioldódik, így az a víz, ami lehúzáskor a kagylóba áramlik, azonnal ki is tisztítja a WC-t.

A fertőtlenítő és illatosító hatással bíró Blue Flush a vízkő elleni harcban is nagy segítség, ráadásul a tartályt is védi a vízkővel szemben.

A hosszú ideig használható tisztítószer mellett a WC illatos és ragyogó lesz.

Ezt is szeretjük