Így kaphatsz új munkát egy hónapon belül

Segít a feng shui!

Az ősi keleti módszer segítségévél állástalanból egy csapásra sikeres dolgozó nővé válhatsz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A munkakeresés folyamata nem egyszerű mutatvány, hiszen a jelentkezők száma nagyon nagy, míg a betöltetlen pozíciók száma korlátozott. Ezért, ha éppen állástalan vagy, de szeretnél rövid időn belül biztos munkahelyet tudni magad mögött, akkor érdemes bevetni az ősi keleti tudományokat, amelyek segítségével te is megkaphatod álmaid állását.

Az életenergia

Bizonyára legalább egyszer te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy a karriered megfeneklett, és nem tudtad, hogyan legyen tovább. A stressz, az állandó pénz miatti idegesség és az ebből következő kiszolgáltatottság könnyen felőrölhet, és emiatt az életenergiád, vagyis a chi-d is csökkenhet, tovább erősítve a nehéz helyzetet. Ezért fontos, hogy olyan tárgyakkal vedd körül magad a lakásban, amelyek erősítik a chi-t, ezáltal pedig bevonzzák az életedbe a szerencsét és a pozitív dolgokat is. Ismerd meg a legjobbakat!

Növényekkel az életerőért

Bizonyos növények segítenek abban, hogy az életerő áramlása a lehető legoptimálisabban történjen. Nem beszélve arról, hogy a zöld az energiát képviseli, így egyúttal fel is tölt. Például, ha a szoba délkeleti részébe beállítasz egy bambuszt, azzal erősíted a chi áramlását, megerősíted a feng shui fa elemének erejét, ezzel pedig az anyagiak terén indíthatsz el növekedést.

Pirossal a sikerért

A piros a tűz erejét jelképezi, szenvedélyt, izgalmat és kifejezőkészséget hoz az életedbe. Ezért a lakásod déli részében tegyél egy égővörös csillagot, illetve háromszög vagy piramis alakú dísztárgyat, mert ennek segítségével bevonzhatod álmaid munkáját, amelyet tényleg odaadással és szenvedéllyel végzel, és ahol minden kreativitásod kiélheted. Ha szereted az antik tárgyakat az otthonodban, akkor akár csipketerítővel vagy egy kisebb csipkézett alátéttel is hasonló hatást érhetsz el.

A giccsek szerencsét hoznak

Bizonyára neked is vannak apró kis porcelán- vagy kerámiatárgyaid a lakásban, amelyeket ilyen-olyan alkalmakra kaptál, de amelyekről eddig úgy tartottad, hogy csak porfogónak jók. Itt az ideje, hogy változtass ehhez a hozzáálláson, ugyanis, ha porcelánt állítasz a lakás középponti részére, azzal a biztonság, az állandóság és a megfontoltság hatalmára tehetsz szert. Ezek a tárgyak megkönnyítik az álláskeresést, ráadásul lelkileg is harmóniát nyújtanak. Például válassz egy felálló ormányú elefántot, amely az anyagi javakat és a szerencsét szimbolizálja. Ez lehet a biztos siker titka a munkakeresésnél.

A feng shui hatalma

Tedd harmonikusabbá az életed a feng shui segítségével! Alakítsd a lakásod egyes pontjait az ősi módszer szerint, és meglátod, minden jobb lesz!

Használj pénzérmét!

A fém az öt elem egyike, amely a feng shui alapját képezi. A nyugati és északnyugati területet rendelik hozzá, így itt kell egy fémből készült, kerek, ovális vagy éppen gömbölyű tárgyat elhelyezned, ha azt szeretnéd, hogy magabiztos vezető válhasson belőled. Ebben a pozícióban megcsillogtathatod szervezési képességeidet - ez pedig a jómódot is meghozza. Például egy ezüst- vagy aranyérme tökéletes választás lehet a tárgy szerepére, amely ráadásul a pénzt szimbolizálja, így anyagi hasznot hozhat számodra.

A váza nem csak virágtartásra jó

Nem maradt más hátra, mint a lakás északi területe, amely az öt elem közül a vizet képviseli, illetve ebből adódóan az ősi elemben rejlő erőt, a mélységet, a rugalmasságot, valamint a tengerek és óceánok vizének békéjét jelképezi.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Válassz egy minél szabálytalanabb alakú sötét tárgyat, amelyet ezen a területen rendezel el - például egy amorf üvegvázát -, és hagyd, hogy a benned lévő erő a felszínre törjön. Segítségével elérheted a kitűzött célokat, vagyis akár megkaphatod azt az állást is, amelyre egész életedben vágytál.

Cikkünk Simon Brown Fengsuj a gyakorlatban című könyve alapján készült, mely a Hajja és Fiai Könyvkiadó gondozásában jelent meg.

Számodra mi volna az álomállás?

Ezt is szeretjük