A 8 legigénytelenebb szobanövény, ami kevés törődéssel is pompásan mutat: az sem baj, ha kimarad egy-egy locsolás

Ha szeretnél növényt, de nincs sok időd, ezek neked valók lehetnek.

GettyImages-1195917372

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dekoratív szobrocskák, képkeretek és gyertyák - számos dolog van, amivel díszítheted a lakásod, ám egyik sem helyettesíti a növényeket.

A szobanövények ugyanis frissességet, életet visznek a beltérbe, ráadásul hozzájárulnak a levegő tisztaságához is. Érdemes tehát egyet-egyet beszerezni még akkor is, ha úgy gondolod, nem lenne időd vagy elegendő figyelmed arra, hogy megfelelően gondoskodj róluk. Van megoldás: válassz olyan növényeket, amelyek jól tűrik a szárazságot, tehát nem kókadnak le vagy száradnak el akkor sem, ha egy-egy locsolás kimarad. Számos dekoratív faj közül választhatsz.

Igénytelen növények a szobába

Ezek a növények még akkor is beválhatnak, ha máskor elszáradtak a növényeid: most sokkal biztosabb a sikerélmény, mert ezeket nem kell sűrűn locsolni.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük