4 dolog, amitől fejvesztve menekülnek a pasik!
Nem vagyunk egyformák: a nők nők, a pasik meg pasik, akik nem feltétlenül ugyanazt szeretik. Sőt, egyes dolgok láttán képesek fejvesztve menekülni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tény, hogy a férfiak agya másként működik, mint a nőké. Másként gondolkodnak, mást tartanak fontosnak, más az életmódjuk. Ők nem sminkelnek, mi, nők igen. Ők többnyire nem a romantikus filmek között válogatnak a videotékában, mi ott is.

És többnyire nehezebben is értik meg, hogy nekünk miért van szükségünk arra, hogy alkalmanként újrarendezzük a konyhaszekrényt, különböző, általunk szépnek ítélt tárgyakkal díszítsük az otthonunkat, pakolásszunk, vásároljunk, és órákat töltsünk a fürdőszobában.

Arra pedig végképp nem kíváncsiak, hogy megértessük velük, mire miért van szükség. Hogy mi a teendő? Alkalmazkodni. Na persze attól még nem fordul meg a világ, hogy a férfi belép az életedbe, de ha nem akarod, hogy az első néhány hét után felvegye a nyúlcipőt, akkor jobb, ha tudomásul veszel néhány dolgot, másoknak pedig búcsút intesz!

Pillangók, virágok és társaik

Valószínűleg előbb lesz képes a tudomány átköltöztetni az emberiséget a Marsra, minthogy a férfival megszerettesd az otthonod, ha abban lépten-nyomon dekorációs céllal elhelyezett pillangókkal és virágokkal találkozni. Igazad van, jól mutatnak a pillangók a függönyre csíptetve, és nem, sajnos mi sem tudjuk, hogy eme utálat miért alakult ki a férfiban, sőt azt sem, hogy érdemes-e abban reménykedni, hogy valaha is eljön a változások ideje. Szóval nincs mit tenni, mint beletörődni. Ha ugyanis azt akarod, hogy esténként a te nappalidban szürcsölgesse a sört békés mosollyal a tévé előtt, akkor fogj egy dobozt, és csomagold el szépen a pillangókat a virágfüzéres fénysorokkal és az ágy mellett pihenő plüssnyúllal együtt!

Egy kis változás mindenkinek kell...

...kivéve a férfit. Na jó, a saját szekrényedet természetesen úgy rendezheted, ahogy csak akarod, és az évek alatt kemény munkával létrehozott kozmetikai gyűjteményed is a te dolgod, ám a férfi dolgát - bármennyire is nehéz kibírni - ne érintsd! Hogy a fél éve nem használt playstation-nek jobb helye lenne az egyik fiókban, a joystick-oknak pedig a mellette lévőben, mint a padló közepén? Eszedbe se jusson, hasonlóan a többi kütyühöz, amelyeknek szintén nincs szükségük se új helyre, se arra, hogy a portól megszabadítsd! És ennek ellenkezőjéről ne is próbáld meggyőzni a férfit, nem fog sikerülni. Ahogy azt sem fogod tudni soha megértetni vele, hogy miért kell havonta átrendezni a hűtőt, és átvariálni a konyhában az evőeszközök és tányérok helyét. Hogy egyébként sem tudta, mi hol van a konyhában? Dehogynem...

Rend a lelke mindennek!

Egy részük legfőbb eledele a pizza, más részük mindenevő, ha házhoz szállítják, és van, aki szívesen dob össze egy ínycsiklandozó vacsorát is, ha a kedvese azt kívánja. De hogy mosogatni?! Hogyisne, az nem férfimunka - mint ahogy azt már megtudhattad -, az maradjon csak a nőre! A rendetlenséget ugyanis sem a pizzán élő, sem a konyha mestere nem szereti, mivel azonban a mosogatás szó legtöbbjük szókincséből is hiányzik, ne is várd, hogy valaha azon kapod a férfit, hogy a mosogatószivaccsal ismerkedik! Ez a nő feladata, aki viszont mindig ráér, aki szereti, aki szívesen teszi, hiszen a nő rendes. Elvárás a rend, punktum. Ha viszont mégsem?

De minek ez a sok kencefice?!

Mert kell. Minden nő gyönyörű, de egy nő sem lehet elég szép: narancsbőr elleni krémre szükség van, a szemránckrémre szintén, hiszen anélkül aztán nem indulhat a reggel! Mint ahogy a testápoló is elengedhetetlen kellék, hasonlóan az alapozóhoz, a sminklemosó tejhez, az arctisztító tonikhoz, a testradírhoz, a lábápoló krémhez, a fogfehérítő krémhez, valamint a hidratáló arcpakoláshoz, a hajápoló balzsamhoz, a hajformázó habhoz, a körömbőr-puhító folyadékhoz és a körömlakklemosóhoz - hogy csak néhányat említsünk.

Hogy miért nem érti meg a férfi, hogy mekkora szükség is van ezekre? Mert férfi. Éppen ezért nem érti a különbséget sem az arctisztító tej és a tonik között, ahogy azt sem, hogy mit is kezd a nő ezzel a rengeteg felesleges cuccal. Sőt, nem is érdekli. Az azonban már sokkal inkább, hogy hol talál helyet a maga kis borotvájának és dezodorjának, és miért nem lehet végre kidobni ezeket a kacatokat. Meggyőzni? Lehetetlen. Jobban teszed hát, ha a gyűjteményed egy részét elrejted előle. Hidd el, jobb, ha szent a béke.

Ezt is szeretjük