Sok, de mégis gyönyörű: a maximalista lakberendezési stílus vidámságot hoz az otthonodba

A maximalista stílus bátran vegyít színeket és mintákat, így élettel teli és vidám.

maximalista-stilus

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor az ember szeretne szépen berendezni egy szobát, minden apró részletre odafigyel. A színek harmóniájára, a minták összecsengésére, és rendszerint arra törekszik, hogy a végeredmény ne legyen sok.

Van azonban egy eset, amikor a cél éppen az, hogy az összhatás igenis sok legyen, ám a szó pozitív értelmében. Színek és minták tobzódása, hangulatok kavalkádja, a szemnek jóleső, gyönyörködtető összevisszaság. A szabály az, hogy nincs szabály. Kerülhet pepita mellé virágos, vagy piros a zöld mellé. A maximalista belterek ezt hozzák. Olyanok, akár egy nagy zacskó tarka cukorka, melynek az ízei, eper, alma, citrom és meggy, akármilyen eltérőek is, tökéletes összhangot alkotnak. Az ilyen stílusú helyiségek berendezése nem kis kihívás, hiszen az egész munka egy merész tánc a vékony jégen. Sok finomhangolást igényel, de a csodás végeredmény megéri a fáradságot.

Helyiségek maximalista stílusban

A következő fotókon mutatunk néhány maximalista stílusban berendezett helyiséget inspirációként. Egy biztos: ezt a harmonikus diszharmóniát csak imádni lehet. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük