8 tanács a tökéletesen portalan lakáshoz: így tüntetheted el hosszú időre a port
Milyen sorrendben haladj, és melyik felületet hogy lehet a legjobban portalanítani? Porolási tanácsok, hogy kevesebbet kelljen takarítanod.

csillar-lampa-tisztitas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A portörlésnek sosincs vége, a por mindig újratermelődik. Arról nem is beszélve, hogy a lakásban felhalmozódva olyan komoly betegségek okozója lehet, mint amilyen az asztma.

Ha nem is lehet véglegesen megszabadulni a portól, azt azért el lehet érni, hogy ritkábban kelljen rongy után nyúlni, és olyankor is kevesebbet kelljen takarítani. Nem kell hozzá mást tenni, mint követni néhány egyszerű elvet.

Hatékony portalanítás

Az alattomos, finom porszemek ezer módon beszökhetnek a lakásba, és letelepedhetnek a bútorokon, még csak nem is kell hozzá különösen szmogos területen élni. Ezért kezdődik a portalanítás minden esetben a megelőzéssel. Mutatjuk, melyek a leghatékonyabb tippek, hogy ritkábban kelljen takarítanod.

A képek forrása: Getty Images Hungary, Pixabay.com.

Megérkezett a Lysol fertőtlenítő család

Magyarországra is megérkezett a több, mint 130 éves fertőtlenítő márka.

A Lysol fertőtlenítő mosószeradalék elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,9%-át, a Lysol fertőtlenítő spray pedig amellett, hogy több, mint 100 felületen pusztítja el a vírusok, gombák és baktériumok 99,9%-át.* elsőként veszi fel a harcot bizonyított hatékonysággal a COVID-19 betegséget okozó vírus ellen.

*A Lysol fertőtlenítő spray kémiailag elpusztítja a címkén felsorolt  mikroorganizmusokat. A Lysol fertőtlenítő hatású mosószeradalék az áztatás során elpusztítja a címkén felsorolt mikroorganizmusokat. Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

Ezt is szeretjük