8 zseniális megoldás, hogy gardróbod legyen egy apró lakásban is

Nem kell, hogy az áhított gardrób álom maradjon: kicsi lakásban is kialakítható.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki látta a Szex és New York című filmet, nem csoda, ha meghatódott Carrie Bradshaw csodálatos gardróbján: bár az olyasmi inkább a filmekben és a luxuslakásokban jellemző, legbelül mégis sokan vágynak hasonlóra.

Ha te is, akkor ideje megvalósítanod az álmot, és kialakítanod egy saját öltözőhelyiséget vagy öltözősarkot otthonodban. Az sem akadály, ha nincs egy külön, erre szánható szobád, vagy nagyon apró lakásban élsz: kifejezetten kicsi helyre illő ötleteket adunk a következő galériában.

8 gardróbötlet kicsi lakásba

Egy hely, ahol minden ruhád, cipőd, táskád és kiegészítőd kényelmesen, fiókokba, polcokra rendszerezve, gyűrődéstől mentesen elfér, ahol A-tól Z-ig áttekintheted a repertoárod, és könnyebben, gyorsabban elkészülhetsz, akár munkába, akár valamilyen eseményre indulsz: nyolc ötlet következik saját gardróbod kialakítására.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük