Mit rejt a 21. századi nő táskája? - Máris mutatjuk

Bár a pénztárca és a lakáskulcs továbbra is ott lapul a retikülökben, más hasznos dolgokkal is gyarapodott a táskák tartalma.

termekajanlo cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 21. századi nő divatos és trendi. Magabiztos és sugárzó, de van egy olyan oldala is, amelyik számára a praktikum és az öngondoskodás is nagyon fontos, utóbbinak szerves része az énidő. Legújabb termékeinket ennek szellemében terveztük meg, mert azt akartuk, hogy minden helyzetben jól érezd magad, még járvány idején is.

Hiszen már nemcsak az a fontos, hogy a lakáskulcs a táskában lapuljon, hanem az is, hogy maszk, bevásárlószatyor és újratölthető palack is legyen benne, előrelátó módon.

Hatványozott hangulat

Ha a maszkra gondolsz, mi jut eszedbe elsőként? Hogy fojtogató? Levegőtlen? A betegséget testesíti meg? Vagy az, hogy általa sokkal nehezebbé vált a kommunikáció? Bármelyik jelző ugrott be, az biztos, hogy az elképzeléseddel nem vagy egyedül. A maszk kényelmetlen, de szükséges - és kétségtelenül hasznos - rossz, épp ezért úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk kiküszöbölni a fenti kellemetlen érzéseket vele kapcsolatban a saját verzióinkkal.

01

A tervezésnél fő szempont volt, hogy a kényelmes, jól szellőző darabokat vicces grafikával lássuk el, így született meg a végeredmény, melyben négy különböző mintát, négy különböző színnel variáltunk, vagyis összesen nyolcféle maszkot találsz kínálatunkban. Tehát attól függően, hogy éppen milyen kedved van, választhatsz a sima ajkakat, a bájos mosolyt, a kacagást ábrázoló vagy éppen a csókot dobó változatok között. Ezáltal olyan lesz, mintha végre megint látnád a kollégák, barátok, ismerősök arcát és hangulatát.

A maszknál a külső poliészter anyagválasztást belül 100% pamut belsőrésszel kombináltuk, a gumis fülrészt pedig úgy alakítottuk ki, hogy megfelelő tartást adjon, de egyúttal kényelmes viselet is legyen, és szinte észre se lehessen venni. Még több dizájnért kattints ide!

A hős szütyők

A hirtelen ötlettől vezérelt bevásárlások megmentői azok a szatyrok, amik strapabíró vászonból készülnek, és kis helyen is elférnek. Tedd a szívedre a kezed, hányszor húzott ki már a csávából egy ilyen táska, mikor a tervezettnél több dolog került a kosaradba? Mi is szeretjük, ha kéznél van a praktikus segítség, úgyhogy újdonságaink között ezentúl ezeket is megtalálod.

Az ide-oda fordítható szatyrok sok mindent elnyelnek, ráadásul abszolút környezetbarátok - szemben a műanyag társaikkal ­-, és akár a válltáskádban is elférnek a mindennapokban. A dizájnnál arra törekedtünk, hogy minél inkább magadra ismerj bennük, és sokkal inkább magadénak érezd őket.

02

A „pihenőidő kimaxolva” névre hallgató változatot azoknak ajánljuk, akik ugyanúgy értékelik az aktív pihenést, mint a passzívat. Az „énidő, divatosan” nevet viselőt neked találták ki, ha szereted magad szép ruhákkal, akár saját készítésűekkel is kényeztetni. Míg a „csipetnyi boldogság” elnevezésűt a sütés-főzés és a kulináris élvezetek rajongóinak készítettük, akiknek egy kávészünet is mindig belefér.

Hidratálj stílusosan!

A környezetbarát szatyorhoz kulacs is dukál, így két legyet üthetsz egy csapásra! Újratölthető palackjaink segítségével bárhol és bármikor pótolhatod a folyadékszükségleted, mindezt úgy, hogy közben stílusos is maradsz.

Viccet félretéve, nem lehet elégszer ismételni, mennyire fontos az elegendő folyadékbevitel, de tapasztalatból tudjuk, hogy sokkal könnyebben csúszik minden, ha egy jópofa palackból fogyasztod. Arról nem is beszélve, milyen sok hulladéktól óvhatod meg a környezetedet, ha a műanyag palackokat száműzöd az életedből.

03

Kulacsainkból három különböző változat készült, amiket finom receptekkel is elláttunk. Így az „énidő, divatosan” mellé egy levendulás limonádét, a „pihenőidő kimaxolva” nevet viselő darabhoz egy gyömbéres, citromos teát, a „csipetnyi boldogsághoz” pedig egy erdei gyümölcsös smoothie-t álmodtunk meg. Tapasztalatból mondjuk, hogy még a csapvíz is jobban esik, ha belőlük fogyasztod.

Ezt is szeretjük