Ebben a pompás házban lakott Eva Longoria: 12 milliárdért kelt el

Eva Longoria egykori házában a beltér az elegancia, a klasszikus és extravagáns stílusok keveréke volt.

profimedia-0668966486
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Született feleségek színésznője, Eva Longoria Los Angeles mellett lévő házát 12 milliárd dollárért adta el, a Beachwood Canyon-i villában 12 évig élt. A pazar épület atmoszférája kívül-belül fantasztikus. Jogos a kérdés, hogyan volt szíve túladni ennyi szépségen? Érdemes benézni.

A közel negyedhektáros telken 9 ezer négyzetméteres épület áll, ami előtt egy kétautós garázs található. A ház hat hálószobával és kilenc fürdőszobával rendelkezik. A beltér tágas, és fényárban úszik, az épületet erkély veszi körbe. Helyiségről helyiségre keményfa és járólapozott padló borítja a házat. A mennyezet magas, de az eleganciát boltíves ablakok, franciaajtók és lenyűgöző csigalépcső is fokozza, amely mind a négy emeleten átível. A kovácsoltvas és mattüveg bejárati ajtó egy előcsarnokba nyílik, ahonnan kipillantva a dekoratív medencét látni.

Eva Longoria egykori háza

A következő felvételek Eva Longoria pompás exházában készültek: érdemes minden szegletet, minden bútort szemügyre venni. Így néz ki egy elegáns, mégis kényelmes és meleg sztárotthon.

(Képek: Profimedia.)

Ezt is szeretjük