Így fest belülről Paul McCartney 2 és fél milliárdos lakása - Otthonos luxusfészekben élt a párjával

Nézd meg, milyen stílusos és elegáns, mégis meleg és otthonos helyen lakott Paul McCartney.

profimedia-0663564053

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paul McCartney és felesége, Nancy egy rendkívül stílusos, elegáns, mégis otthonos és meleg penthouse lakásban éltek New Yorkban.

Az ingatlant most adták el: nem kevesebb mint 2 milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett érte a tehetős vevő. A penthouse-lakás megkapó stílusát több irányzat ügyes elegye adja. A fő színek a vajszín, a barna és a krémszín. Ezeknek hála, a lakás nem harsány, hanem rendkívül kellemes, és tagadhatatlan eleganciája ellenére is igazán otthonos. Noha javarészt antik bútorokkal rendezték be, a beltér friss és modern. Az ingatlan jó tulajdonsága a jókora nyílászárói, melyeken át sok-sok fény árad be.

Nézz szét a lakásban!

A képeket látva nem csodálkozunk, hogy ezért a gyönyörű lakásért ilyen sok pénzt fizetett az, aki megvette. Kukkants be!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük