Szakszerű segítség a háznál, havonta kevesebb mint ezer forintért! (x)
Háztartási vészhelyzet esetén rövid időn belül érkezik a nap 24 órájában elérhető szakember.

OA Mester PR cikkhez képek 2100x1400pix cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csőtörés, csatornadugulás, meghibásodott gázvezeték, elromlott villanykapcsoló: minden lakástulajdonos került már olyan helyzetbe, amiből még egy szupererős ragasztószalag sem tudta kimenteni. Gondoltál már arra, milyen jó lenne vészhelyzet esetén egy, a nap 24 órájában elérhető szakember, aki a hívásra rövid időn belül az ajtóban terem, és megoldja a kilátástalannak tűnő problémát is? Bemutatjuk az Otthonangyal Mestert!

Az Otthonangyal Mester

Megbízható mesterembert találni legalább olyan nehéz, mint ráakadni az álomotthonra. A korszerű állapotban lévő ingatlannál is vannak olyan kisebb-nagyobb munkálatok, amelyeket bizonyos időnként el kell végezni - nem beszélve a váratlanul felmerülő meghibásodásokról, vészesetekről. Jó, ha van az ember noteszében néhány telefonszám, és van olyan gáz- vagy villanyszerelő ismerős, akire szükséghelyzetben számítani lehet. Manapság azonban nehéz elérhető szakembert találni. 

OA Mester PR cikkhez képek 840x560 pix 2

Az E.ON Áramszolgáltató Kft. több mint fél évtizede áll ügyfelei rendelkezésére az Otthonangyal és az Otthonangyal Csepp háztartási asszisztencia-szolgáltatásaival, amelyek azonnali segítséget kínálnak a ház körüli vészhelyzetekben. Az ügyféligények és az eddigi pozitív visszajelzések alapján az energiacég most megalkotta legújabb, Otthonangyal Mester csomagját is. 

Az Otthonangyal Mester magában foglalja elődei minden elemét, kiegészülve több új, hasznos szolgáltatással: tartalmaz például vészhelyzet esetére zárszerelést, üvegezést, tetőfedést, fagyasztó leolvadására pedig a kár megtérítését bizonyos összeghatárig. 

OA Mester PR cikkhez képek 840x1260 pix

Az E.ON biztosítási partnere hétvégén és ünnepnapokon is egész nap hívható telefonszámon fogadja az ügyfelek megkereséseit, és háztartási vész esetén 12 órán belül segítséget küld a helyszínre. Amennyiben nem vészhelyzetről van szó, a kollégák ajánlanak szakembert, aki az ügyfél számára megfelelő időpontban megoldja a problémát. A lakástulajdonosok számára nagy megnyugvást jelenthet továbbá az is, hogy a fagyasztó leolvadásából keletkező kárt, valamint csőtörés esetén az elfolyt vizet évente 60 000 forintig megtéríti a biztosító. 

A háztartási asszisztencia igénybevétele E.ON ügyfelek számára elérhető, és nem jár plusz számlával, hiszen ennek havidíját és az energiadíjat összesítve, egyben fizeti a felhasználó. A kényelmes és gyors segítséget nyújtó szolgáltatás és szakemberajánló megoldás iránt az E.ON honlapján jelezheted érdeklődési szándékodat, ingatlanonként havonta mindössze 799 forintért. 

OA Mester PR cikkhez képek 840x560. jpg

Az Otthonangyal Mesterrel otthonodat az év minden napján, a nap minden órájában biztonságban tudhatod! 

eon.hu/otthonangyal

(Képek forrása: Shutterstock)

Ezt is szeretjük