8 egész nyáron virágzó növény a balkonra: félárnyékos helyen is jól elvannak

Gyönyörű virágzatukkal egész nyáron díszíteni fogják az erkélyt ezek a balkonnövények.

GettyImages-185032393

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A lakásban élők számára egy erkély igazi kincs: a hétköznapi, szabad levegőn töltött sziesztázás, kellemes étkezések és a relaxáló olvasgatás színtere.

Annak érdekében, hogy atmoszférája minél kellemesebb legyen, érdemes minél esztétikusabban kialakítani. Ám hiába a kényelmes bútor, és mit sem érnek a hangulatos fényfüzérek, ha a balkonra egyetlen növény sem kerül. Érdemes tehát ellátogatni egy kertészetbe, ahol szebbnél szebbek közül választhat az ember. Ha valaki okosan válogatja össze a kikerülő növényeket, és a nekik megfelelő módon öntözi, illetve tápozza őket, akkor egész nyáron csodálatos színű és formájú virágzatukban gyönyörködhet: a sárga, piros, rózsaszín, fehér vagy épp lila csodák igazi tündérkertté varázsolják az erkélyt.

8 egész nyáron virágzó balkonnövény

A következő szépségek hónapokon át díszítik az erkélyt. Másik nagy előnyük, hogy napfényes és félárnyékos helyen is jól érzik magukat.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük