Trendi és strapabíró bútorok magyar gyártótól
Nézd meg a Délity Bútor darabjait!
A trendi és minőségi bútorokat hazai szakemberek készítik. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van a Dél-Alföldön egy kis falu, Nemesnádudvar, ahol körülbelül 20 évvel ezelőtt sorra nőttek ki a földből a magyar asztalosipari cégek. Itt született meg a Délity Bútor is, anno egy egyszemélyes asztalosműhelyként, melyből az évek során kinőtte magát a jelenlegi cég. A máig 100%-ban magyar tulajdonú, lakossági- és irodabútorokra szakosodott gyár, közel 100 alkalmazottal ma piacvezető a magyarországi bútorgyártók között.

Akár az irodádat, akár az otthonodat szeretnéd berendezni, a Délity Bútor Zrt. kínálatában biztosan találsz olyan bútort, ami passzol az elképzeléseidhez. Az országban már közel 200 bútorüzletben megtalálhatod a termékeiket, ha testközelből szeretnéd megnézni az egyes darabokat. Népszerű bútorcsaládjaik közül most hármat ismerhetsz meg közelebbről.

Country – a vidéki élet szerelmeseinek

A világos és sötét sonoma tölgy színben kapható bútorcsalád a vidék hangulatát idézi. Masszív megjelenése, széles keretlécei, szögletes, szépen kidolgozott fogantyúi békebeli hangulatot árasztanak. Széles elemválasztékának köszönhetően nappalit, étkezőt, hálót és a nagyobb gyerekek szobáit is berendezheted vele.

Idill – hálószobák

Tetszenek a tolóajtós szekrények, vagy inkább a hagyományos megoldásokat szereted? Az Idill gardróbjai mindkét formában elérhetőek - akasztós, polcos szekrényekkel, fiókos elemekkel biztosítják, hogy minden a helyére kerüljön.

Boksz – nappali, háló, kamasz szoba

Legyen a feladat egy tini lány vagy fiú szobájának berendezése vagy egy elegáns nappali bútorozása, a Boksz elemeivel bármelyiket megvalósíthatod.

A minőség bizonyítéka

Ez nem papírbútor. Benne van az anyag - szokták mondani. Jó anyag nélkül nem lehet tartós, minőségi bútort gyártani. Ez a tulajdonság csak a szállítókat bosszantja, hiszen nehéz a bútor, nem egyszerű felvinni az emeletre. Viszont biztos lehetsz benne, hogy pár ajtónyitás után nem fog lógni a szekrényajtó, és 1-2 hónap után nem fog szétesni az ágy.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2624797&banner=2624805&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük